40: Кучките и баровете

394 47 1
                                    

Здравейте 😘😘😘.

Днес ще си говорим за една любима моя тема: баровете.Навярно доста от вас още нямат години и не са започнали да обикалят,но и това време ще дойде 👍.

Колкото до кучките...Определено можете да срещнете доста от тях именно там 👌👌👌👌.Нали сме си купонджийки по природа...

Има няколко вида барове-чалготеки и техно-рап-хип-хоп барове 👌👌.Ще бъда честна и откровена.Аз си ходя в чалготеките 👐.Не понасям рап и изобщо не си се представям да ида да слушам 100 кила примерно...Другото което е...на хаус партитата много се друса,не си падам по наркомански истории,така че не ходя там 💉💉💉.В Пловдив е блъскано с дискотеки и има за всеки вкус.То не само в Пловдив де,във всеки голям град е така 👐.

Както и да е.Отклоних се малко от темата 😂.Мисълта ми беше,че кучките са купонджийки...А,къде стават супер купони 🎉🎉? По баровете...Рождения си ден го празнувах на бар( нощ,която искам да забравя,но това е отделен въпрос),доста често ходя по купони,миналата седмица пак бях на бар 🎉.Абе това е като краста.Започнеш ли веднъж,няма спирачки 🐝🐝🐝.

Пораснете и правете като кучките.Ходете по барове,за да се забавлявате,да пиете,да танцувате и да се забиете с някой хубав момък ( последното ви го гарантирам,седят там и дебнат като чакали ) 🌈🌈.Живейте,докато сте млади!

Хохо,the bad bitch 🌈

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

100 Причини Да Си КучкаWhere stories live. Discover now