39.Bölüm"Hayırdır Birader?"

11.4K 662 218
                                    

Selamm.:):):)

Yb ile karşınızdayımmğ:):):)

Umarımm beğenirsiniz:):):)

Had bayh sksksksk.

Multi-Doğaaağ

*****

Bende hemen ona sarıldım."Bir dakika ya!"diyip geri çekti kendini."Ne oldu?"dedim hemen.

"O t-shirtta neden erkek resimleri var Hazer!?!?"Dedi."Eski 'Katıksız Öküz'üm geri döndüğ.Ben bu öküzü seviyorum."dedim gülerek.Bi dakka ne!?!?!?

"İlanı aşk mı ediyorsun?"diyip sinsice sırıttı Çağan.Şuan yanaklarım hangi renk acaba??

"Hayır be!Mal mısın nesin?Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Üşüdüm ben kalk.Zaten seninde filmlerde ki gibi vericek bir montun yok üzerinde."diyip ayağa kalktım.O da gülerek ayağa kalktı..

"Hop hop!!Daha şu t-shirtun hesabını vericeksin."diye bağırdı arkamdan."Ondan ondan."dedim bende gülerek."LAAN!"diyince arkamı döndüm ve Çağan yok!

"Çaaağan!"diye bağırdım etrafa bakarken.Ses yok!"Çaaağaan!!Nerdesinnn!?"sağa sola bakınca yine göremedim!

Su sesi gelince denizin oraya gittim yavaş yavaş..

"Çağan..Sakın düşündüğüm şey olmasın!"dedim gülerken."Ne düşündüğüne bağlı!!"diyince Çağan hemen denize baktım ve."Düşündüğüm şey!"diyip kahkaha atmaya başladım.

"Kızım gülmesene!"dedi sinirli sinirli."Ya Çağan!Ay!Ay!Ölüyorum..Nasıl düştün sen oraya."diyip anırmaya başladım."Ayağım kaydı nerden bileyim böyle olucağını!"diye kızdı.

"Çıkart beni şu lanet yerden."dedi ve elini uzattı.Bende hemen elini tuttum ve."Çağan düşündüğüm şey olması-"derken Çağan beni de yanına çekti.

Eh!Tabii düşündüğüm şey!Çağan'ın gülme sesini duyunca bende oyun yapacaktım!İnat değil mi?

Bir kaç saniye daha durunca orda Çağan'ın gülme sesi yavaş yavaş gidiyordu.Yemişti.Ama biraz daha durursam gerçekten olucaktı.Hadi be Çağan!

Birden birisi beni tutup yukarı götürmesini hissettim..Ama ben gıdıklanırım!!

Çağan beni denizin üstüne çıkarınca çaktırmadan nefes aldım."Hazer!Hazer,Hazer..Bak korkuyorum!Oyun yapmıyorsun deyil mi?Oyun olsun!?Seni de gözümün önünde kaybedemem.Hazer.."derken aynı zamanda yanağıma vuruyordu..'Seni de gözümün önünde kaybedemem.'sesi yankılanınca aklımda,direk açtım gözümü.

Çağan büyük bir nefes alıp sarıldı."Ohh.İyisin iysin.."dedi gülümseyerek.

"Çağan ben şaka yaptım."dedim mahçupça.Beklemediğim bir şekilde gülümsedi ve,"Burdasın ya önemli olan bu!"dedi."Çağan bak ben çok üzgünüm cidden."dedim bende.

Beni bırakıp yüzüme baktı."Bak.Bunu anlattım diye bana acımanı falan istemiyorum!Eğer bunu yapacaksan şimdi söyle ve bitsin."dedi kızgın bir ses tonuyla.Tamam anladım bu konuda çok çok hasastı..Hemen Çağan'a sarılıp."Hâlâ erkek t-shirtümü giyiyorum."dedim gülerek.

Sinirle baktı ve ."Çıkart onu!Sen yapmassan ben yaparım!"diye kızdı."Çağan..Çıkarırsam herkes bana bakar."diyince dediğinden vazgeçmiş gibiydi çünkü çıkmaya başladı.Bende onu takip ederken çıktık.

Arabaya doğru ilerledik ve ne oldu bilin?Çağan önümde duruyor.Neymiş efendim'Üstün ıslak yapışıyor,erkek t-shirtü varmış!'vıdı vıdı!Arabaya bindiğimizde daha önce hiç farketmediğim derin çiziği gördüm.Çağan arabayı çalıştırırken kolunu tutup,"Dur."dedim hemen.Çağan ani bir fren yapıp."Ne oldu?"dediz."Koluna ne oldu!?Yoksa düşerken mi çarptın?Of nasıl çarpıntin ki sen oray-"derken."Şş.Bu şimdi olmadı.."dedi.

Değişik OkulumOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz