59.Bölüm"Koltuğa Gömerim."

8.6K 507 344
                                    

Sellaaam!

Yb ile karşınızdayım:)

Geç geldi biliyorum fakat neden geç geldiğini söyliyim.Ateşim vardı ve sınavlarım üst üste geldi.Nys.Bunun bir önemi yok geri döndüm djdkks

397K OLDK!Hepinize teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum.

Bu arada 1 yıldır yb yazmıyorum.Nasılsınız?şsjdşskss bunu yapmasam olmazdı djdk

Yeni yılınız kutlu olsun dkdm sağlıklı,huzurlu ve mutlu olun hep:))Sizi sviyorum.

Multi-Çağan Bey.

Nysh.Okuyun hadiiğ dkdkd

*******

Hazer'in Ağzıdan-Kendi yerinden devam.-

Ve o çocukların adı:

Ateş ile Berke'ydi.

"Sizin burda ne işiniz var?!"diye sordum gözlerim doluyken.Ateş."Ben burdan geçiyordum."diyince Berke'ye döndü yüzüm.

"Hani sen hastanedeydin?"diye sordum."Ah!Nasıl iyi olucağını düşünebilirim ki zaten?Salak kafam."diyip kafama vurdum ve yerden kalktım.Berke kolumdan tuttu ve."Yemin ederim ki doktorun yanındaydım.Yarım saat önce çıktım."dedi tek nefeste.

"Burda ne işin var peki?"diye sordum.Elini ensesine atıp sırıttı."Ehehe şey...Ben...Ben...Heh!Benim burda bir terzicim var!Evet evet!Çok güzel dikiyor.Ona geldim.Aa baktım ve iç sesimle beraber'aay o Hazer değil mi?'dedik.Sonra geldim."dedi.

İnanmadığımı belli eden bir bakış attım.Yalan söylüyordu.Başımı sağa sola sallayıp korkunun verdiği etkiyle tekrar yere düşmem bir oldu.

"Lonet olsun!"diye yakındım.

Berke ve Ateş bana gülerken ellerini uzattılar ve onların elini tutmadan ayağı kalktım.

Yavaş ve paytak adımlarla yürürken bizim sokağın oraya geldik.Tekefonum çalınca Oğuz'un aradığını gördüm.Hemen aramayı cevapladım.

Konuşmamız bittiğinde sokağın başına gelmiştik.Biz karanlıktaydık görünmüyorduk fakat onlar ışıklı bölgede olduğu için yüzlerini görebiliyorduk.Tam bir maymun suratı gibi bakıyorlar buraya doğru.

İlk Oğuz görmüş olmalıydı ki yüzünü birden kaskatı kesildi.Bir şeyler mırıldandı fakat ben daha ne dediğini çözemeden Berke'nin üstüne atladı.Pardon.Hepsi atladı...

Berke yere yapışınca, onun üstüne Oğuz ,onun üstüne Aras ,onun üstüne ise Burkan atlamış oldu.Berke."Bütün kemiklerim kırıldı!Aah!"diye bağırınca Oğuz bağırdı."İnin lan!Ölüyorum!"ve sonra ise Aras."Aslında çok ağır değil."diyince Berke ve Oğuz aynı anda."Çünkü senin üstüne sadece Burkan var!"diye bağırdılar.Bu hallerine küçük bir tebessüm ederken kızlar kahkaha atarak bana sarıldı...

*****

Evde kızlarla oturuyorduk.İnstagramda dolaşırken ne olduğunu anlatayım...Burkan en üstte olduğu için bir kaç kere zıpladı.Diğerleri ise bağırdı...Sonra ise hepsi kalkınca Berke'nin yakasından tutup duvara çarptılar.Çünkü bana bir şey yaptı sandılar...Ama ben Berke'nin doktora gittiğinin küçük bir özetini geçince pek inanmadılar ama bıraktılar.Çünkü ben anlatana kadar çocuğu dövmüşlerdi.Ateş ise bana iyi olup olmadığımı sorup gitmişti...Bizimkiler neden telefona bakmadığımla ilgili en az 1 saat konuşma yaptılar ve sonra sarılıp gittiler.Ama sadece erkekler evine gitti ehehehhe.Çünkü kızlarla aynı evdeyiz.

Salak!

Diyip gözlerini deviren iç sesime, dil çıkarttım.

"Kızlar yarın karneeeğ alıcağzz.Hadi yatalımda ders notlarımızın berbatlığını daha hızlı göreliğğm."diyip gözlerimi devirdim...

Değişik OkulumOnde histórias criam vida. Descubra agora