61.Bölüm"Burası Çok Acıyor..."

7.4K 496 684
                                    

Selam!

Yb ile karşınızdayıım:)):)

Umarım beğenirsiniz ybyi.

Sizleri seviyorumm:)

Bu bölümü shawnn11jsjsj,@thewampette10'a ithaf ediyorummm:):):)

Başka bölümler başka kişiler:)

458K OLDUK!AĞAĞA DELİRCEM!SİZİ SEVİYORUM!

Multi-Oğuz

YOUTUBE'DE TANITIM VİDEOSU VAAAR!İZLEMEYİ UNUTMAYIN!

Gülce Eşikara'ya teşekkür ediyorum:)

Bölümü önceden yazmıştım fakat!İnternetim yoktu ve yayınlayamadım!

Had okuyunn:)):):)

-Bu arada aşağı da finalle ilgili spoi var-

********

-Hazer'in Ağzından-

Ateş gülerken,Çağan bağırmaya başladı."LAN!SEN NELER DİYORSUN!BAK ATEŞ!BENİ İYİ DİNLE!ÇÜNKÜ DİNLEMESSEN SON GÖRDÜĞÜN YÜZ BENİM OLUR!O KÜÇÜK AKLINA SOK BUNU!"diye bağırdı ve Ateş'i duvara yapıştırdı.Bütün yemekhane onları sessizce izliyordu.Duvara yapıştırıo boğazından tuttu ve biraz yukarı kaldırıp kulağına eğildi.Bir şeyler fısıldadı.Son ise yemekhanenin çıkışına yani bize doğru ilerleyip yanıma geldi.Ve...Beni öptü!

Bir dakika Çağan beni öptü?

Çağan biraz kafasını geri çekip kulağıma eğildi."Mmımm dudaklarının tadı hâlâ bal gibi.Hâlâ tek öpücüğün benim."dedi ve kulağımın arkasına da bir öpücük kondurdu.Buz kesmiş vücudumla, ellerimi zar zor Çağan'ın göğüsüne koyup ittirdim.Sonra ise tokat attım.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?!"diye bağırdım.Ellerini iki yana açıp."Özledim."dedi alayla ve Ateş'e dönüp güldü."Bana umut vermeyi kes!"diye bağırdım.

"Ya.Neden ama?"diye sordu."Senden nefret ediyorum!"diye bağırdım."Neden?Seni sadece ben öpebildiğim için mi?"diye sordu."Öyle mi?"dedim kaşlarımı kaldırarak."Öyle."dedi.

"Peki."diyip Ateş'e doğru ilerledim.Öpücektim onu.Tam yaklaşmıştım ki,birisi beni kolumdan tutup geri çekti."Kusura bakma güzelim.Seni kimseye öptürtmem.Sonuçta seni sadece ben öptüm ve ben öpebilirim."dedi Çağan."Bırak kolumu!"diye bağırdığım sırada yemekhanenin kapısı açıldı.Bizimkiler gelmişti."Hop,hop!O eli ordan çek Çağan Bey!"dedi Arya."O eli çek yoksa hiç güzel olmaz."dedi Doğa."Ne sanıyorsun be sen kendini!"diye bağırdı Sera.

Çağan elini çekip."Ov kızlar.Sakin olun."dedi.Çağan'ın telefonunun çalmasıyla açtı."Efendim...Hayır!Hayır yalvarırım.Yapmayın...Bir daha olmıyacak...Tamam g-geliyorum."diyip hızla yemekhaneden çıktı.Ne oldu buna şimdi?!

Yine moralimi bozmayı başarmıştı!Sinirle yemekhaneden çıkıp,bungalov evlerine doğru yöneldim.

33 numarayı görünce önüne geldim.Ah!Hayır!Anahtarları almadım ki.Çok kötü bir gündü bu!Merdivenlere oturup Ateş'in gelmesini bekledim...

******

Gözlerimi açınca yatağımda olduğumu farkettim.Bir dakika ben en son merdivenlerde Ateş'i bekliyordum.Sanırım uyuyakalmışım.Ateş taşımış olmalı.Yerimde esneyerek ayağı kalktım.Bugün dersleri seçicektik.Matematik,fizik ve kimyayı seçicektim.Kafamı kaşıyarak valizimin yanına gittim.Tabii daha dolaba yerleştirmemiştim.Her şeyi bugüm yapıcaktım ve şimdiden yorulmuştum.

Değişik OkulumWhere stories live. Discover now