0.3

528 34 11
                                    

''Pretty woman, walkin' down the street..''

''Pretty woman the kind I like to meet..''

Siyahların içindeki odada belimdeki adamın kolu ile savruluyordum. Kulağımdaki sıcak nefesi, arka planda çalan şarkıyı tekrarıyordu.

''Pretty woman I don't believe you, you're not the truth.''

''No one could look as good as you, mercy..''

Gülümsemeden edemiyordum. Sebebini bilmiyordum ama içimdeki o tutku beni mutlu ediyordu. Arkamdaki gölgenin sahibini gördüğümde ise tutkumun kaynağını gördüm. Delilik.. Bana o korkunç derecede yayılmış gülümsemesi ile bakıyordu. Çimen yeşiline boyanmış saçları itina ile geriye taranmıştı. Siyah bir takım elbise giyiyordu. Tıpkı Bruce Wayne gibi..

''Harley.''

Dudaklarından döküldü ismim.

''Evet Pudingim?''

Beyaz eldiven geçirdiği avucunu açtı ve içindeki simleri bana gösterdi.

''Uyanman gerek sevgilim. Uyan ve beni bul..''

Cümlesi biter bitmez simleri yüzüme üflemişti.

Korkunç bir baş ağrısı ile uyandım. Bu gün izin günümdü ve izin günlerinden ne kadar nefret ettiğimi size kelimelerle açıklayamam. İzin günlerinde sabahın köründe kalkar ve sevgili (!) ailem için kahvaltı hazırlardım. Sonrasında ise ev işleriyle uğraşmam gerekiyordu. Hemde asalak Jack'in önünde. Onu ağabeyim gibi görmeyi 7 veya 8 yaşında bıraktım. O hiçbir zaman ağabeyim olmamıştı. Babamın gölgesiydi o. Beni annemin deliliği ile suçlardı, yargılardı ama o.. o babamın bütün kötülüğünü almış, babamın ruhu ve yeni bir görünüş ile yeniden yaratmıştı. Joker'in Arkham'a gelişinden bu yana 1 hafta geçti. 1 hafta boyunca ne yazık ki o kadar ilerleme kaydedememiştik. Bruce Wayne ile yemeğe çıktığım günden beri Joker'in bana davranışları değişmişti. Onu daha yeni tanımıştım ama gerçekten aramızda bir samimiyet olacağını, ve hızlı iyileşeceğini düşünmüştüm. Yanılmışım..

''Harley.''

Jack kapıma neredeyse kıracak derecede hızlı vurmuştu. Son zamanlar da komşulardan çok fazla şikayet alıyorduk. Bu yüzden koşar derecede hızlı bir şekilde kapıya yürüdüm. Açtığımda, Jack'in tekrar vuracak olan eli havada kalmıştı.

''Kapın neden kilitli?''

''Duş alacağım Jack. Ne istiyorsun?''

''Bu gece evde olmayacağım. Babama sen bakacaksın.''

''Lanet olası bir izin günüm var.'' diye iç geçirdim.

Yatalak başka bir adam veya kadın olsa ona seve seve bakardım ama bu babamdı.

''Efendim?'' dedi beni uyarırcasına.

''Bir şey söylemedim Jack, hangi cehenneme gidiyorsan git.''

''İyi.''

Kapıdan uzaklaştığında geri kapattım. Tam masama geri dönecekken yatağımın kenarındaki prizimde olan, şarja takılı telefonuma bir bildirim geldi. Yatağa oturdum ve kilidi kaydırdım.

Gönderici : Bruce Wayne

'Selam, düşünüyordum da bu akşam sana olan borcumu ödemem için güzel bir zaman olabilir.'

Bana olan borcu mu? Ne borcu? Çok geçmeden cevap yazdım.

Giden : Bruce Wayne

'Ne borcu?'

Stay With MeWhere stories live. Discover now