0.4

539 30 9
                                    

Merhaba, öncelikle uzun bir aradan sonra bölüm attığım için kusura bakmayın. İlhamım olmadığı sürece inanın elimden pek bir şey gelmiyor. Yeni bölüm umarım hoşunuza gider. Ama uyarmak istiyorum, bölümün ilk kısımlarında aile içi şiddet sahneleri var yani bazı okuyucular için tetikleyici olabilir. Buna dikkat ederek okursanız sevinirim.

Bir süre yarasa sinyalini izledikten sonra yatağa girdim. Duş almak istiyordum ama bunun için çok yorgundum. Yatağımda geceliğim ile uzanırken düşündüğüm tek şey bu gece yaşadıklarımdı. Belki de basından gizlediği bir kız arkadaşı vardı.. nasıl bu kadar aptal olabilmiştim? Vücudum, pişmanlıklarım ile yanarken sıcağa daha fazla dayanamadım ve köşede duran vantilatörü çalıştırdım. Böylesi çok daha iyiydi.

''İşte böyle Harleen, bir kaç saat önce Wayne Malikanesinde şampanya içiyordun, şimdi ise kenar mahalledeki döküntü evinizde vantilatör çalıştırıyorsun.''

Bruce aramamıştı. Elbette aramızda yaşananlar yalnızca bu gece ile kalacaktı. İkimiz de her şeyi unutacaktık çünkü Bruce Wayne asla peşimden koşmazdı. Yine de telefonumu elime alarak onun sosyal medya hesaplarını araştırmaya başladım. Yalnızca şirketlerinin vardı. Kahretsin!

''Harley!''

Lanet olsun.

''E-evet.'' dedim ayağa kalkarken.

''Lanet olası kaltak, neredeydin?!''

Jack'in sesi hiç iyi gelmiyordu. İçmiş olmalıydı, neden içmişti? Üstelik bu gece tamirhanede çalışması gerekiyordu. Kapıyı kilitledim ve korkuyla kenara çekildim. Durmaksızın kapıya vuruyor, açmam için bağırıyordu. Yapamazdım, beni mahvederdi.

''Harley! Aç çabuk kapıyı.''

''Siktir git Jack!''

''Neredeydin?''

Kapıya omuz atmaya başlamıştı. Elbette kıracaktı, bu yüzden eğer açarsam bir şansım olabilirdi. Bütün cesaretimi topladım ve kapıyı açtım. Karşımda yumruklarını sıkan ağabeyim vardı. İçeri girmemesi için kapının önünde duruyordum ama beni ittirdi ve içeri girdi.

''Neredeydin? Kapıda çok lüks bir araç görmüşler. Ve seni almış.. çok güzel görünüyormuşsun falan?'' dedi.

Gerçeği söylemeliydim ama Bruce'un karşısına çıkarsa yerin dibine girerdim.

''Tamam kısaca şöyle, hastanenin bahçesindeydim ve önümdeki araç gaza bastı. Tüm çamur önlüğüme geldi ve şansa bak araç Bruce Wayne'in aracıymış. Şoförü adına özür diledi ve Bay Wayne telafi etmek amacıyla beni bir yemeğe davet etti hepsi bu.''

Her şeyi karıştırmış ve ancak böyle bir senaryo uydurabilmiştim.

''Bruce Wayne mi?'' dedi şaşkınlıkla.

''Sen boktan bir yalancısın biliyorsun değil mi kardeşim?''

Boynumu tuttu ve beni sertçe duvara vurdu. Çığlık attım ve onu tekmelemeye çalıştım.

''Bana yalan söylediğinde ne olur unuttun mu?''

Boğazımı bıraktı ve yüzüme tokat attı.

''Sana bir soru sordum değil mi?''

''Jack, lütfen. Doğruyu söylüyorum..''

''O zaman söylesene neden sana inanmıyorum?''

Bir kaç saniye önce sıktığı için boğazım cehennem gibi yanıyordu. Zorlukla yutkundum ve cevap verdim.

''Yemin ederim.''

Ağlarken yere çöktüm ve oturdum. Tekmesini bana doğru savurduğunda, küçüklüğümde yaptığım gibi kafamı korumaya çalıştım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 07, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stay With MeWhere stories live. Discover now