Ora 15:00

30 2 2
                                    

      Am inceput pregătirile pentru evenimentul care va avea loc in aceasta seara. Ștefania ne-a machiat pe amandoi, chiar foarte bine, însă era o mica problema:
       -Nu o avem pe Harley! spune Mario impacientat.
       -N-avem nevoie, consider ca suntem mai interesanți asa!
       -Si eu zic la fel, afirma Ștefania euforică.
       -Nu crezi ca e cam devreme? Adica ne-am machiat si aproape ca ne-am si îmbrăcat pe tru un eveniment care va avea loc tocmai peste 8 ore! spun eu indignat
       -Lasa experții sa își faca treaba! zice Ștefania.
       -Mai lasa-ma!
       -Voi știți macar cate ceva despre întâmplarea de la Amityville?
       -A fost omorâtă o familie întreaba intr-o singura noapte? spun eu.
       -Defapt, povestea suna cam asa: casa a fost construită în 1924, în stil colonial olandez, iar proprietarii au trăit fericiţi în ea timp de mai mulţi ani. Pentru că avea amintiri atât de frumoase şi se simţea legată sufleteşte de casa copilăriei, fiica proprietarilor a ales să trăiască în casa părintească împreună cu propria familie. În 1960 casa a fost vândută unui cuplu care a locuit acolo până în 1965, când au îbstrăinat-o pentru că au divorţat. În iunie 1965 casa a intrat în posesia familiei DeFeo, în sînul căreia nu domnea armonia din pricina abuzurilor comise de domnul Ronald DeFeo. Timp de nouă ani, în afară de evenimentele cauzate de domnul DeFeo, nu a spus nimeni că s-ar fi produs vreun alt eveniment terifiant. Totul s-a schimbat într-o singură noapte, cea de 18 noiembrie 1974, când unul dintre fii, Ronald DeFeo jr. şi-a împuşcat mama, tatăl, cei doi fraţi şi două surori. După exact un an de zile, în decembrie 1975, casa a fost cumpărată de un tânăr cuplu, George şi Kathy Lutz, împreună cu cei trei copii ai lor. Cînd s-au mutat în casă membrii familiei Lutz îi cunoşteau teribila istorie. Aproape imediat ei au fost martorii unor fenomene stranii - uşile şi ferestrele se deschideau de la sine şi se auzeau sunete bizare, iar preotului catolic care venise să alunge spiritele rele, o voce demonică i-a ordonat să plece. Situaţia s-a înrăutăţit rapid. Pe pereţi au început să se prelingă urme de sânge şi substanţe lipicioase, au apărut nori pe la ferestre, fantomele şi- au manifestat prezenţa mult mai des şi, în plus, unul din copiii familiei a început să comunice cu un porc, pe nume Jodie, în care se pare că se întrupase o forţă demonică. Într-una din nopţi Kathy Lutz a fost aruncată din pat de către o forţă supranaturală şi pretinde că a văzut faţa diavolului pe peretele şemineului. După 28 de zile de teroare, familia Lutz s-a mutat şi la scurt timp după aceea a apărut în presă povestea lor. Mie una mi s-a părut foarte interesantă si totodata terifianta!
         -Ce legatura are casa aceea cu strada pe care o sa colindăm? întreaba Mario in extaz.
         -Este noapte, nu poti stii ce se întâmpla pe acolo! Totuși, sa fim precauți! Este asa de înspăimântătoare acea strada! spune Ștefania înghițind in sec.
        

The Halloween NightWhere stories live. Discover now