Ora 18:10

21 3 2
                                    

Dupa cateva minute de tăcere mormântală, gândindu-ne cu totii la povestea care ni se paruse foarte ciudata. Ne-am speriat cu totii. Urma sa spun eu povestea mea, însă am avut o reținere enigmatica. Nu voiam sa imi amintesc. Am inventat ceva pe loc, era un pic amuzanta însă am trecut repede peste idee.
       - Serios!? Povestea asta zici ca-i luată din desenele cu prosti! zise Vali.
       -Pai asta s-a întâmplat! am spus eu râzând.
       -Trecem peste! Si eu am avut o întâmplare ciudata, a spus Mario. Era undeva prin 30 Ianuarie anul trecut. Eram cu prietenii mei intr-o escapada in jurul orașului, pe la vreo 10 seara. Am propus sa ne distram putin si sa ne jucam de-a Bloody Mary, in fata unei oglinzi dintr-o toaleta părăsită. Am rostit cuvintele si am facut tot ce era de facut însă prima data nu a iesit nimic din pacate, nici in a doua si nici in a treia. Ne-am hotărât sa plecam, însă cand am vrut sa desachidem usa inprovizata, s-a trântit subit, cu o forța inimaginabila. Ne-am speriat la culme, nu stiam ce sa facem, dintr-o data, uitându-ma pierdut spre oglinda, am vazut cum practic se crapa. Usa improvizata s-a deschis intr-un final. Fiecare a plecat in graba spre casa lui. Cu siguranța nu vom mai repeta acest ritual.
     Cunoșteam întâmplarea ce-i drept, însă nu am vrut sa continui. L-am vazut privind in jos si înghițind in sec. Probabil nu voia sa mărturisească nimic din ce se întâmplase dupa ce au plecat, faptul ca unul dintre opozanții grupului murise, fiind strâns de gat in somn. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Voiau doar sa se joace...însă s-au jucat pe riscul lor...!

The Halloween NightUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum