Ora 00:00

7 0 0
                                    

Petrecerea s-a desfășurat Ok pana la ora 12 noaptea când toată lumea a început sa între intr-o stare ciudata de embrietate! Ce-i drept, bautura era in cantități considerabile plus câteva substanțe de care am decis sa stau rezervat.
-Ia asta, crede-ma, este dumnezeiesc! imi zice Robert întinzându-mi un joint de iarba full verde!
-Nu mulțumesc, mai bine beau decât sa ma droghez cu un joint de full iarba, ai înnebunit, se pune tutun in el tu gândești? Am spus eu indignat.
- Lasă, nu are nimic, moșule, e mult mai bun așa! zise Robert aproape căzând.
-Doamne, stai ca un prost aici, haide Vino, distrează-te, de aia este Halloween, îmi spune Stefania urlându-mi in ureche!
   Era cu adevărat cea mai plictisitoare petrecere la care fusesem vreodata, ținând cont de alte dați in care eu eram sufletul petrecerii! Indignat, am decis sa ies afara sa ma plimb puțin prin împrejurimi! Era destul de frig, pentru o noapte de Octombrie spre Noiembrie, ce-i drept, însă costumul meu format dintr-un deux-pieces cu un material destul de gros! Împrejurimile erau destul de frumoase, exceptând solitudinea morbidă a Panoramei in depărtare. Mergând ușor, eram pe undeva printr-un mic paduriș, ca un fel de părculeț, am auzit un foșnet, venind nu de departe.

The Halloween NightWhere stories live. Discover now