5.Rész

2K 149 14
                                    


Huntah elkezdett nézelődni majd lejött,vagy háromszor végigment a színpad előtt végül határozottan megállt Melanie előtt. Kinyújtotta a kezét,hogy segítsen neki Melanie pedig sikítozva mászott átt a kerítésen. Mosolyogva néztem utána és gyorsan előkaptam a telóm,hogy megörökítsem a pillanatot. Biztos örülni fog neki. Felsegítette a színpadra is majd megölelte.

Ashton és Brandon egyszerre kezdtek el nézelődni mire Ash hátrament és előjött egy sikítozó lánnyal. Ők is felmentek a színpadra végül csak Brandon maradt. Jól végignézett az egész közönségen és már akartam újra elővenni a telóm,hogy legalább Melanienek legyen képe arról,hogy fent van a színpadon Huntahval amikor Brandon leszökött a színpadról és egyenesen felém jött. A szívem újra gyorsabban kezdett dobogni,a levegőt is hamarabb vettem és azt kívántam bárcsak soha véget nem érne a mai nap.

- Hercegnő? - kérdezte majd kinyújtotta a kezét,hogy átsegítsen. Megragadtam a kezét és valahogy átmásztam majd a színpadra is nagyon aranyosan felsegített.

Mikor elindult a "She bad" hirtelen azt se tudtam,hogy mit csináljak csak lefagytam és remegtem. Brandon mikor visszakapta a mikrofonját odajött hozzám és a jobb kezem összekulcsolta az övével amivel megnyugtatott. A kezeinkre néztem majd a szemébe mire elmosolyodott. De teljesen máshogy mint eddig. Nem értettem. Ekkor Huntah elkezdett énekelni mire én is és ahogy láttam Melanie is elkezdett ugrándozni.

- ...Monday through Friday, she off in her zone come Friday night then she know that it's on call her girls and she rolling up hit the party it's going up! - kiáltotta a végén. Erre elengedtem Brandon kezét és a zene ütemére kezdtem táncolni.

- Shake that, work that, move that, yeah - mutatott rám Brandon éneklés közben mire elpirultam - She a good girl, but you know she bad though! - húzott a derekamnál fogva gyengéden vissza magához.

- One time, two time, she can, oh yeah. She a good girl, you know she bad though! - énekelte Ashton a végét a lány pedig mellette majd meghalt a cukiságától.

A szám közben Brandon sokszor fogta meg a kezem és mosolygott. A vége fele már mindenki tombolt a színpadon és Melanieval meg a másik lánnyal már konkrétan kiabáltunk.

- Huh,köszönjük lányok! - mondta Huntah felénk fordulva vagy is ez már azt jelentette,hogy lemehetünk. Mindenki elkezdte ölelgetni egymást mire Brandon újra kitárta a karjait és a nyakába szöktem úgy mint a meet and greet-en. Szorosan ölelt és én is őt.

- Szeretlek,mindennél jobban. - suttogtam a fülébe és már újra a sírás határán voltam.

- Én is szeretlek babe. - suttogott majd nyomott egy puszit az arcomra meg a nyakamra. Viszonoztam majd elengedtem és utoljára megszorongatta a kezem. Melanievel leszálltunk a színpadról és visszamásztunk a helyünkre.

Nem szóltunk semmit sem csak buliztunk tovább. Tudtuk,hogy mindkettőnkben kábé ugyanaz játszódhat le. Ugyanazok a gondolatok, kérdések. Hogyan? Miért pont mi? És ezekhez hasonlók.

Az este nagyon jól telt,nagyon sok magcon tag számai mentek le meg persze másoké is. Ugye ennek is eljött a vége amitől elképesztően elszomordtam de részben örültem,hogy megtörtént. Végre megtörtént amire vártam. Brandon tudja ki vagyok.

- Mielőtt elmennétek! - szólt Brandon majd hátrament és előhozta azt a pólót amit Ashton vett el tőle még a fellépés előtt. - Ezt - mutatta fel - Az a lány fogja kapni... - húzta még a közönség idegeit - aki ma este engem nagyon megfogott. Amit mondott az... - sóhajtott - Kim. - jött le majd idenyújtotta a pólót. Honnan tudja a nevem? Miaz,hogy megfogtam? Biztos,hogy nem álmodok? Mi az a levegő? Remegő kézzel vettem el a pólót. Már nem volt mikrofon nála ezért közelebb hajolt,hogy halljam mit mondd.

- Különleges vagy. Ne engedd,hogy más emberek törjenek le,légy erős. Én hiszek bennedd Kim! - ezután suttogott - Még így ismeretlenül is szeretlek. Én kibaszottul szerelmes vagyok beléd,Kimberly. - abban a pillanatban majd kicsantattam a boldogságtól de egy kérdés nem hagyott nyugodni : Miért pont én?



Special ✖brr✖                                          |BEFEJEZETT|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin