21.Rész

1.3K 97 16
                                    

Meglepődtem de visszacsókoltam. Minden áron megakarta mutatni,hogy nem érdekli,hogy mit gondolnak. Felvállal,mostmár biztos. Elengedtem és a szemébe néztem.

- Te őrült vagy. - mosolyodtam el.

- Csak őrülten szerelmes. - kacsintott majd nyomott még egy puszit a számra és a fanok felé fordult. Sikítoztak. De brutál hangosan. - Nos,igen. Köszönjük,hogy eljöttetek,szuper este volt! - emelte fel a mikrofont majd visszafordult hozzám,megfogta a kezem és hátramentünk a még mindig sikítozó fanok előtt.

- A dobhártyám remélem jól van. - röhögtem el magam mikor hátraértünk.

- Jah. - mosolygott.

- Ez,elképesztő volt...Mármint érted. - pirultam el.

- Persze. - mondta majd megölelt.

- Na mehetünk kajálni? Mindjárt éhen halok. - érkezett meg Hunter Ashtonnal a nyomában.

- Burger King? Az van a legközelebb. - kérdezte Christine.

- Ööö...van egy olyan sejtésem,hogy oda nem engednek be minket. - röhögtem el magam.

- Inkább meki. - bólogatott Brandon.

- Nekem mindeggy csak együnk. - tette fel a kezeit Hunter.

- Akkor meki. - mondtam majd elvettem a cuccaim és kiindultunk.

Brandon megfogta a kezem majd kimentünk. Egy pár fan még szállingózott a helyen de már nagyjából elmentek. Hunterék beszöktek a kocsiba,utánuk mi is beszálltunk. Az út a mekiig elégge hangosan telt mivel a rádióban épp a "Closer" ment ezért felhangosítottuk és a zenét túlordibálva próbáltunk énekelni. Mikor elértünk a mekihez szinte alig voltak emberek. Christine leadta a rendelést ami 10 hamburgerből és 5 nagy sültkrumpliból meg kólából állt.

- Nos,jóétvágyat! - hozta oda az utolsó tálcát.

- Köszi. - mosolyogtam majd elvettem egy hambit.

Azonnal nekiláttunk enni. Fáradtak voltunk,de éhesek. Hunter bevágott 3 hamburgert, Ashton 2-őt, Brandon és én is simán megettem 2-őt és Christine pedig 1-et. Elvoltunk ott egy jó darabig miután ettünk. Hűlyéskedtünk,szórakoztunk,
beszélgettünk és észre se vettük,hogy telik az idő. Már lehetett vagy fél 12 mikor valahogy kimentünk a mekiből és a hotel felé vettük az utat. A kocsiban rajtam és Christinen kívül a srácok bealudtak így mikor megérkeztünk nem volt szivem felébreszteni Brandont de mivel felvinni nem tudtam ezért kénytelen voltam. Mikor felértünk Brandon szó szerint esett be az ágyba.

- Legalább ne farmerben aludj el. - nevettem miközben elkezdtem rángatni.

- Akkor vetkőztess le! - morgott.

- Hogy mi? - vontam fel a szemöldököm. - Álmosan ilyen perverz vagy? - nevettem.

- Én is átöltöztettelek. - nézett fel.

- Nemár Brandon! - mondtam majd elővettem a pizsim ami egy pólóból meg egy laza rövidgatyából állt és bementem a fürdőbe.

Lezuhanyoztam,átöltöztem majd kint is voltam. Brandon vette a fáradságot és levette a ruháit így egy szál boxerben volt kiterülve az ágyon. Kicsit arrébbtoltam majd befeküdtem mellé és elnyomott az álom.

Reggel arra keltem,hogy Brandon néz.

- Mivan? - hunyorítottam.

- Cuki vagy mikor alszol. - mosolygott.

- Te is. - mosolyodtam el én is egy ásítás kíséretében.

- Ma nincs kedvem semmihez. - vont vállat. - Legszivesebben itt maradnék egész nap az ágyban. - dőlt hátra amikor bejött Christine.

- Egy,kettő készülődjetek! Fotózásra megyünk! Te is Kim! - mondta és ki is ment.

- Fotózás? - vontam fel a szemöldököm.

- Aaahhjjj. - nyögött majd belefúrta az arcát a párnába. - Inkább menjünk vidámparkba. - morogta.

- El akarsz lógni egy fotózásról?

- Miért is ne? - fordult felém makd elvigyorodott.

- Na figyelj. - tettem fel a kezeim. - Ha lecsesznek én nem foglak megvédeni.

- Oké,akkor megyünk vidámparkba. - szökött fel az ágyból majd felkapott egy pár ruhát és bement a fürdőbe.

Kimásztam az ágyból majd én is ruhát kezdtem keresni. Kihalásztam egy szakadt rövidnadrágot és egy pántos pólót na meg fehérneműt. Brandon amikor kijött én be is mentem utána mivel sietnünk kellett ha nem akarjuk,hogy elkapjanak. Elvégeztem a dolgaim,magamrakaptam a ruhákat majd kimentem és felhúztam a Vans cipőm.

- Mehetünk? - kérdezte Brandon akit még szemügyre se vettem. Volt rajta egy Nike-s szürke póló,egy szakadt farmer és szintén Vans cipők. Jól nézett ki,mint általában mindig.

- Mehetünk. - bólintottam majd megfogtam a kezét.

Kiosontunk az ajtón majd berohantunk a liftbe és már meg is szabadultunk a fotózástól. A kocsi szerencsénkre még nem jött meg ezért észrevétlenül hagytuk el a hotelt és vettük az irányt a vidámpark felé. Már majdnem ott voltunk amikor egy szőke lány integetve jött felénk.

- Sziasztoook! - mosolygott mikor odaért hozzánk. - De rég láttalak Brandon! - ölelte át félig én meg felvont szemöldökkel figyeltem,hogy mi történik. - Ohh,de modortalan vagyok! Emily Radford, Brandon régi öhm...barátja. - vigyorgott és kinyújtotta a kezét mire nekem egyből leesett,hogy ki az.

- Kimberly White,Brandon barátnője.- ráztam vele kezet.

Special ✖brr✖                                          |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now