Bölüm 26:Old Friend and 1/2 M

3.5K 271 134
                                    

''Majesteleri yanımdan ayrılmayacaksınız değil mi ?''Baekhyun endişeyle titrek bakışlarını Krala çevirdiğinde Kral onun tüm korkularını almak istercesine kendisine göre küçük bembeyaz elleri ellerinin arasına alarak gülümsedi.

''Korkma Baekhyun bugünden sonra her dakikam seninle olacak.Gece ay ışığın, gündüz kalbini ısıtan güneşin olacağım.Bana güven,bu ülkenin Kralına güven en önemlisi senin için her şeyi göze alan ve seni seven kalbime güven.'' diyerek alnına bir öpücük kondurarak onu kolları arasına daha fazla hapsetti. Gözlerini sarayın saklı bahçesini aydınlatan aya diktiğinden huzurla burnuna dolan Kraliçesinin kokusunu soludu.

Baekhyun saraya geleli bir hafta olmuş.Chanyeol'un ona olan  güvenini boşa çıkarmamak ve onu  hayal kırıklığına uğratmamak için saray kurallarını gece gündüz uyumadan öğrenmeye çalışıyordu.Kraliçe elbisesinin ağırlığına alışmaya çalışıyordu ama en çokta gece tüm üzerindeki ağır yükten kurtulduğunda belli eden karnına  alışmaya çalışıyordu.

Zaman geçtikçe korkuyordu. Korktuğu kadar da o küçük varlığa bağlanıyordu.Bir gün kendi çocuğunu kendi doğuracağını söyleseler sabahlara kadar  oturur güllerdi ama şimdi onu taşıyordu.Ve babasının onu daha doğmadan  sevmelerini izlerken ağlamaktan kendini alamıyordu.

''Kraliçem hava serinledi sana konutuna kadar eşlik edim.Hem küçük bebeğimiz içinde daha güvenli olur .''diyerek  Kral gece karanlığında ona birden  daha sıkı  sarılan sevdiği adamla duraksadı.

''Bir sorun mu var Baekhyun?''diye etrafta kimsenin olup olmadığına baktığında sadece kendi nefes alış verişlerini duyunca rahatlayarak tekrar sevdiği ismi telaffuz etti.

''Baekhyun,varım yoğum seni huzursuz eden bir şey mi var ?''dediğinde Baekhyun kollarını tam açmadan geri çekilip binbir duyguyu tek bir kavrama sığdıran adama baktı.

Yanlıştı her şey en başından beri yanlıştı.Ama bu yanlış kalplerinden yükselen aşk çığlıklarını bastıramıyordu.

''Majesteleri beni istiyor mu ?''

Ciddiyetle sorduğunda Chanyeol karanlıkta yankılanan bir kahkaha attı.

''Bu nasıl bir soru?Bir saniye bile ayrılmak istemiyorken  senden hem de?''

''Öyle değil yani şey...''diyerek bakışlarını utangaçça kaçırdığında Kral  çenesinden nazikçe tutarak kendine çevirip masum bir gülümsemeyle konuştu.

''Ney Kraliçem''diyerek sorduğunda Baekhyun içinde yükselen ataşe nasıl bir çare bulacağını ,nasıl söyleyeceğini bilemeyerek tekrar bakışlarını kaçırarak konuştu.

''Yani daha önce tapınakta yani yaptığımız...senin olduğum zaman ki gibi yani beni istiyor musun ?...YÜCE GÖKLER AŞKINA CHANYEOL SENİN OLMAK İÇİN İÇİMDE KÖRÜKLENEN BİR ATEŞ VAR.''diyerek sonunda bağırdığında Chanyeol daha fazla ses çıkarıp muhafızları başlarına toplamadan önce dudaklarını yumuşak dudaklara bastırdığında Baekhyun nefesini tutmuş sadece kocaman açılmış gözlerle kalakalmıştı.

Kral bir süre sonra  geri çekilerek ''Şşş ,tüm sarayı başımıza toplamayalım.Ben  de seni istiyorum ama yarın ki törene kadar  sabretmeliyiz . Hatta  bebeğimiz doğana kadar beklemeliyiz. Ona da sana da zarar vermekten korkuyorum.''diyerek tekrar yüzü asılmış sevdiğinin dudaklarına küçük bir öpücük kondurarak çekilmişken Baekhyun gülümseyerek ellerini Kralın boynuna çıkardı.Dudaklarını birleştirip şehvet ile kalın dudakları dudakları arasına aldığında Chanyeol'un zaten ona karşı olan zayıf iradesi sarsılmaya başlamıştı bile.

Baekhyun yan tarafından Kralın kucağına kayarak giydiği işlemeli hanbokun eteklerinin izin verdiği kadarıyla bacaklarını açıp oturduğunda Chanyeol 'sadece  şehvetli öpüşme olacak daha fazlası olmayacak' diyerek içinden tekrarlıyordu.

Begining Of The End[Chanbaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin