45.0 ✔

70 9 0
                                    

Epiloog


Rein en Melanie hebben 5 jaar een gelukkige relatie gehad als vriend en vrienden, nadat ze gingen trouwen en verder gingen als man en vrouw. Inmiddels zijn ze gescheiden na 2 jaar getrouwd te zijn geweest, omdat Rein in een heel ander patroon viel en gameverslaafde werd, wat Melanie niet kon handelen.

Emma en Daan zijn nog wel samen en er is een derde kindje op komst. Ze kwamen beide op het idee om een weeshuis te starten wat ze allebei met heel veel liefde doen en nog elke dag opnieuw en opnieuw van genieten. Verder is Ailish nog steeds trotse peettante van Lisa en helpt ze ook met veel liefde mee in het gezin. Ook gaat ze vaak met Nils en de inmiddels 7 jarige Lisa een dagje weg waarvan iedereen dan met veel plezier van geniet.

Nils en Ailish zijn samengekomen en gebleven toen ze beide troost zochten met het verlies van Amy. Amy is 4 jaar geleden overleden op vakantie, toen ze met haar 20 jarige leeftijd besloot dat ze meer van de wereld wou zien in haar eentje. Ze was aan het lopen tussen de rotsen door, en kwam door een ongelukkige steen ter val en gleed ze van de rots af. Toen de ambulance aanwezig was, was het al spijtig genoeg te laat.

Nils had heel veel moeite met het verlies, en had in die tijd veel steun van Ailish. En na een jaar samen veel leuke dingen doen, en goede gesprekken te voeren, zijn ze rustig aan een relatie begonnen met elkaar, terwijl Nils nog altijd een grote plek in zin hart overheeft waar Amy in zit en waar ze niet meer weggaat.

Ailish, Amy, Emma en Melanie waren door de jaren heen veel closer geworden met zijn vieren, en gingen om de 3 weken stappen of ergens uiteten om bij te praten. Door het ongeluk van Amy was het verminderd, maar ze hadden met z'n drieën besloten dat ze het weer gingen oppakken zoals het eerst was, en bij het uiteten altijd een stoel vrij te houden zodat Amy er toch nog bij is.


Nee grapje, dit is gewoon een epiloog maar je kan zelf bepalen hoe het afloopt zodat alles naar je wens is vervult. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn boek en ik begin binnenkort aan een tweede boek! Comment en votes zijn altijd welkom kusjes van kussslola

Why are you so perfect?  ▪Voltooid▪Where stories live. Discover now