Задара

994 108 28
                                    

Здравей, народе! Първо искам да ви се представя.
Казвам се Григор, но ми казват Джи. От Столник съм- малко селце, близо до София. Живея с майка си, иначе и баща си имам. "Надарен" съм с две по-големи сестри. (Тук е момента, в който трябва да проявите съчувствие :) :) :D ) На 15 години. Уча в Елин Пелин, 9 клас- хуманитарна паралелка с разширено изучаване на Английски език. Височина- най-много 1,70m. Кестенява коса, кафяви очи, съвсем леко мургав.
Не особено общителен. Предпочитам да се движа с момичета- те са по добра компания. Мразя псувните и гнусните думи(ако ме разбрахте). Не пуша, не тренирам често.
Често съм забелязван да нося тенеската Върху блузата. Нямам приятели. Ще си кажете: "А тогава с кого излизаш?" Искам да ви кажа, че аз мога да излизам с всеки, но това не ги прави мои приятели. Приятел е някого, на когото да се довериш, някожо на когото да кажеш... някоя тайна?! И най-важното - той да те разбере. Жив пример е Фейсбука. Някой имат по 5000 приятеля(това е максимума), но замисляли ли са се, колко от тези 5000 са Истински приятели? И колко от тези, които те наричат истински не са просто обвивката на една персона?!
Както и да е! Искам да ви кажа, че тук всеки ден ще пускам по нещо.

Ако имате някакви въпроси относно мен, пишете в коментарите!

Stop With These BullshitsWhere stories live. Discover now