Ден 36. Глава 2~ Джи за приемните родители~

165 43 5
                                    

Да. Днес ще поговорим за приемните родители от моя гледна точка. Аз нямам приемни родители, но моя позната има. Днес за първи път се срещнах с майка и.

Има различни видове родители (говоря за характер). Някои са по-строги, други прекалено... "разпуснатати". Трети въобще не обичат децата си, или показват любовта си по странни и необичайни начини...

Не знам поради каква причина,  но момичето е изплашено до смърт от майка си. Винаги,  дори когато майка и се обади,  тя буквално трепери от страх. Да не говорим за това,  какво  става когато майка и се прибере. Не съм сигурен защо е получила този страх,  но едно е сигурно: има причина.

Ето и кратка история на живота на момичето:

Имала е родители, докато е била на пет годишна възраст. Но,  родителите и я оставят на грижите на държавата. От там я взимат приемни родители( сегашните). Приемната и майка е болна от Тумор в една от гърдите, Тумор някъде в гърлото и Тумор на матката. Което е и причината тя да няма свои собствени деца. Местили са се на дооста много места за живеене (градове и села, имам предвид). Момичето е бисексоална.

Когато вашите ви са се карали,  замисляли ли сте се поне веднъж какви ще бъдете вие,  когато станете родители? Обзалагам се, че понеее веднъж сте. 100/100 сте си казали, че ще бъдете по-добри от вашите майка и баща. Запазете тази мисъл и тоз купнеж.

Ма к'во ви занимавам аз с глупости?! Бегоммм!

Stop With These BullshitsWhere stories live. Discover now