Ден 3. Част 1. ~Джи за надувците~

651 102 11
                                    

Здрастии!
 

Днес в училище нямаше какво да правя,  за това играх с  няколко познати на 'Подаръци". За тези, които не знаят тази игра:
Избира се някой, който да е  Дядо Коледа. Другите си нашепват на ухо по едно име, на някого, когото участва в играта. Когато играчите са готови, Дядо Коледа казва (пример): " Отиди при подаръка си и го удари." Ии ти трябва да удариш този, чието име са ти прошепнали...
Таа едно от момичетата на име Виолета  трябваше да целуне по бузата Иван(Описание...С една дума Простак). Направи го. След целувката Лилян- мой бивш съученик каза:
- Първата целувка на Иван от момиче!
Иван:
- Какво?! Аз п*тка съм лизал, ти ми говориш, че т'ва е първата ми целувка.

Започнах да се смея истерично. Всички ме погледнаха.
Надя:
-На какво се смееш, Джи?
-На Иван. -Продължавам да се смея.
-Защо?
-Ее, нали  вика, че п*тка е лизал...кой знае, може! Като е излезнал от на майка си оная работа, може и това да е направил.

Забелязали ли сте, колко надувки има навсякъде?! Интересното е, че на едно място са едни, на друго- различни. Искам да ви кажа, че винаги ще се намери някой, който ще е по- силен,  по-умен, по-богат от вас. Винаги ще се намери някой, който ще ви накара да млъкнете. Винаги ще има някой По- от вас. Бъдете себе си, навсякъде,  по всяко време!

#НеНаПерсоните!
#БъдетеСебеСи



Stop With These BullshitsWhere stories live. Discover now