Altanen

11 0 0
                                    

Mark kommer ind med mine kufferter. Han kigger lidt rund, "Jeg kan godt forstå du vil have det her værelse! Altså.. Dit eget wc, og med udsigt lige ind til nabodrengen" han begynder at grine, og så går han. Efter han har lukket døren, vender jeg mig om og kigger på nabodrengen. Nok mere glor.

Pludselig opdager han mig, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, så jeg vender mig om og kigger den anden vej. Det banker på min dør, min altansdør. Jeg vender mig om og åbner, "Hej, jeg kunne ikke angå at se hvordan du gloede" Siger han. Ej hvor pinligt, "Dav, jeg kan øh.. Jeg kan forklare.." Svare jeg nervøst og genert. "Nej nej, det behøver du nu ikke. Jeg er Tayler Jackson" siger han og stikker hånden frem, "Jeg er Stephanie Swaych" svare jeg og giver ham hånden, "Flot navn, jeg regner med du starter i skole..? Hvilken en?" Spørg han så, "Øhm.. Skole når ja, jeg starter på East High tror jeg vidst den hedder" "Så ses vi jo bare der!" Siger han og smiler skævt.

Jeg pakker ud. Mor og far har lige været ude at købe nye møbler, de gamle er blevet i LA. Men det har jeg intet imod fordi nu for jeg en ny seng. Den gamle knirkede og var rusten.

Nogle flyttemænd kommer op med en seng. Yes! Jeg begynder at pakke ud.

Jeg er nogenlunde færdig med at pakke ud nu, så jeg sætter musik på og danser som en galning. 10hi! Pludselig ser jeg Tayler (hed han ikke det?) men jeg ser ihvertfald nabodrengen i baggrunden af mit spejl. Jeg vender mig om og går over til altanen. "Hej igen..?" Siger jeg og ser spørgende ud, "Hva' så?" Svare han, "Øhm.. Du filmer ikke vel?" Jeg bliver helt nervøs "Nej.." Pyha! ".. Ikke mere" siger han så.. "Ej! Slet det!" Siger jeg lidt surt, men kun fordi jeg er så nervøs. Hvad vil han bruge det til? "Kommandere du rundt med mig?" Spørg han, dumt spørgsmål alligevel! "Ja! jeg mener nej.. eller måske" jeg er helt forvirret "Du bliver forvirret! Det kan jeg godt lide" og så var han væk. Eller væk og væk, han var gået tilbage til hans eget værelse...

I'm Just A HumanWhere stories live. Discover now