Pizza, McD, & Netflix

6 0 0
                                    

Jeg vågner, af at der er en der slikker mig i hovedet. Det er Pizza, min hund. Det var en lidt hård dag, men er første skoledag ikke altid det? Jeg rejser mig og lukker altan døren, her er blevet utroligt koldt.

Min mor har hentet McD mad, hun siger hun er for træt til at lave mad. Hun har vidst haft en hård arbejdsdag. Jeg tager maden med op på værelset og sætter Netflix på. Jeg deler min mad med Pizza. Pizza er en sort fransk bulldog.

Det banker på, Pizza begynder at gø, jeg sætter serien på pause og kigger op. Det er Tayler, han peger ned mod håndtaget som tegn på jeg skal åbne. Jeg overvejer lidt om jeg skal åbne eller bare lade ham stå ude i regnen. Jeg går over og åbner, han træder inden for og ryster sit halv lange brune tykke hår. "Hva' så? God første skoledag?" Spørg han og klør Pizza på maven, det elsker hun. "Den var vel Okææ" svare jeg mens jeg sætter mig over i sengen og starter serien igen. "Hvad hedder hunden?" Spørg han "Pizza". "Hvad ser du?" Spørg han og lukker døren. "Teen Wolf" svare jeg og griner lidt. Jeg elsker den serie, nok mest fordi der er så mange hotte fyre med sixpack, lol. Jeg har faktisk set serien et par gange -På grund af alle de hotte fyre, der er med i den. "Er den god?" Spørg han, "ja, den er okay tror jeg" han begynder at grine "tror du?" "Ja, altså... Jeg følger ikke så meget med" svare jeg, og bliver opslugt af skærmen, "det ser ellers sådan ud" siger han og griner "nej det er kun nogle gange" "er det da kun nogle gange der er nogle spændende scener?" "Ja da, når de smider trøjen og viser maver.. Jeg mener.. Øh.." Jeg smiler lidt akavet, han begynder bare at grine.

Vi har set et par afsnit nu, og ja vi. Tayler blev hængende. Hvis jeg skal være ærlig tror jeg ikke han følger med, eller synes den er interessant.

Pludselig kommer min mor ind af døren, hun kigger lidt underlig og siger så "Jeg køre i døgn netto, skal du have noget med?" "Chips og energi drinks, tak" siger jeg og kigger ned i skærmen igen, hun lukker døren.

Min mor har lige været her med Chips og energi drinks, haha tak mor.

Jeg kan mærke jeg snart falder i søvn, burde jeg bede Tayler om at gå? Jeg når ikke at tænke mere over det før jeg falder i søvn...

I'm Just A HumanWhere stories live. Discover now