Skolen

9 0 0
                                    

Frederik er selfølgelig lige blevet syg, så Mark og jeg skal gå til skolen. Vi kommer kun lige ud af huset, da Tayler kalder mit navn, "Hva' så?" Svare jeg, "Vil I have et lift?" Spørg han og smiler flirtende. Jeg kigger spørgende på Mark, han nikker. Vi sætter os ind i bilen, der sidder en ved siden af Tayler, det er garanteret hans storebror eller sådan noget. Tayler sidder ved siden af ham der kører, mens Mark og jeg sidder bagved.

Vi er endelig ankommet til skolen. Eller endelig og endelig..? Det tog hvad.. 5 minutter, men jeg er meget spændt på første skoledag (siden LA self) og samtidig er jeg nervøs!

Mark og jeg skal starte i Taylers klasse, så han viser os først hen til kontoret, så vi kan få af vide hvor vores skabe er. Derefter viser han os hen til klassen.

Læreren kommer ind i klassen, "I må være de to nye elever, Mark og Melanie?" Siger læreren "Øhm.. Det er faktisk Stephanie" siger jeg lavt. "Nå, undskyld Stephanie. Stephanie du kan sætte dig bagerst, og Mark du kan sætte dig lige.. Der!" Siger hun og peger over på et bord. Jeg går ned bagved hvor hun sagde jeg skulle sætte mig. "Hej" siger fyren ved siden af "Hej..?" Svare jeg "Jeg er Kyle" siger han og blinker med det ene øje "Jeg er.." Siger jeg og bliver afbrudt, "Stephanie.. Det ved vi!" Siger en fyr foran, jeg kigger underligt på ham. "Jaa.. Vi fik lige dit navn af vide, af læreren" siger han så, "Når ja.. Jeg er lidt glemsom nogle gange.." Siger jeg og små griner. "Jeg er forresten Mike" siger fyren foran.

Skoledagen er forbi, jeg kører med Tayler. Jeg går ind af døren og op på værelset. Jeg åbner døren til altanen for at få noget frisk luft ind, og så smider jeg mig på sengen.

I'm Just A HumanNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ