Stranden er en god ting

3 0 0
                                    

Jeg vågner af at vække uret ringer. Jeg ligger i sengen sammen med Tayler, vi faldt vidst begge i søvn, i går da vi så Netflix. Jeg ligger med hovedet på hans bryst. Han er faktisk meget lækker nu jeg tænker over det. Mellem langt hår (på toppen af hovede, i siderne og bagved er han klippet kort) hans mave, hans helt perfekte brune øjne. Drengen er jo en man kun ser i film. Jeg rejser mig og åbner døren så Pizza kan komme ned i stuen.

Mark og jeg kører med Tayler igen idag. Det er meget sødt, at han gider at have os med i bilen.

Okay det er onsdag og det er anden skoledag og på fredag er det sommerferie.

Anden skoledag går ret hurtigt. Jeg er blevet ret gode venner med Kyle og Mike, men ikke rigtig nogle piger jeg har altid bare haft det bedst iblandt drengene. Jeg føler jeg har mere tilfælles med dem, på en måde.

Jeg er på vej ned på stranden med Sara, jeg klinger bedst blandt drenge men Sara er en vidunderlig veninde, Hah.
Vi går sammen i vandet men jeg går hurtigt op, at bade har aldrig været mig. Egentlig er det fordi jeg er lidt bange for vand, eller ikke for vandet men for at drukne i vandet. Ja.. Lige meget. Sara skulle passe sin lillebror Max, så vi tog ham med på stranden.

Vi kaster med en frisbee. Max er rimelig god til at kaste med den.
Jeg begynder at løbe baglæns fordi Max fik lidt for meget kræft i. Jeg støder ind i en og falder lige på numsen. Han hjælper mig op, "Undskyld, jeg havde ikke set dig. Det må du virkelig undskylde" siger jeg hurtigt, "Det er helt i orden" svare han meget roligt.
Vi står og kigger hinanden lige i øjnene. Det er lidt akavet. "Har du nogen planer i aften?" Spørg han pludselig, "Nej..?" Svare jeg "Det har du nu. Vil du med i biffen?" "Øhm.. Ja klart!" "Skal vi sige jeg kommer forbi og henter dig kl 19?" "Ja" svare jeg og giver ham mit nr og min adresse.

Jeg er lige kommet hjem. Jeg skal nok til at gøre mig klar. Jeg starter med at tage et bad og så i tøjet, det bliver bare til et par sorte stramme jeans og en grå trøje der er v nedringet og med snore i. Derefter videre til make up'en, det bliver bare lidt mascara, øjenskygge, eyeliner og læbestift. Så er jeg klar.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 06, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I'm Just A HumanWhere stories live. Discover now