8

335 32 3
                                    

Luke's POV

Οι βόλτες που βγαίνει η Stella μπορούν να χαρακτηριστούν ντροπιαστικές ως ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ντροπιαστικές. 

Μια φορά, ο Calum την χρησιμοποίησε - κυριολεκτικά! - για να γνωρίσει κορίτσια! Τη ανάγκασε τη καημένη, την κόρη μου, να μπουσουλίσει μπροστά από κάποιες για να την βρουν και να τρέξει να τους πει πως την 'έχασε' όταν έπαιζαν κρυφτό! Αν είναι δυνατόν!

Ο Ashton της αγοράζει διάφορα κοστούμια και την βγάζει φωτογραφίες στο πάρκο. Άλλες φορές, την βάζει να κάθεται δίπλα από σκυλιά, ψεύτικα και αληθινά, και την βγάζει και πάλι φωτογραφίες. Οι άνθρωποι που συχνάζουν στο πάρκο νομίζουν πως είναι φωτογράφος και η Stella ένα από εκείνα τα μωρά - μοντέλα!

Ο Michael, της βάζει σημειώματα μέσα στα ρούχα και την στέλνει μπουσουλώντας στην Grace, με τη οποία τώρα τα έχουν! (χωρίς να το ξέρει ο Ashton!) Άλλες φορές, στέλνει σημειώματα σε εμένα ή τον Calum για να τον καλύψουμε

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ο Michael, της βάζει σημειώματα μέσα στα ρούχα και την στέλνει μπουσουλώντας στην Grace, με τη οποία τώρα τα έχουν! (χωρίς να το ξέρει ο Ashton!) Άλλες φορές, στέλνει σημειώματα σε εμένα ή τον Calum για να τον καλύψουμε. 

Βέβαια, κι εγώ δεν πάω πίσω! Της μιλάω σε όλη τη διαδρομή, από και προς το σπίτι, λες και μπορούμε να ανοίξουμε συζήτηση. Μερικοί άνθρωποι με κοιτούν περίεργα. Βασικά αυτό έγινε όταν με άκουσαν να της λέω πως θα αγοράσω όπλο σε περίπτωση που φέρει ποτέ αγόρι στο σπίτι! 

Σήμερα, όμως, δεν της είπα τίποτα από αυτά που σκεφτόμουν. Όσο κι αν ήθελα να της πω τα παράπονά μου για τη μαμά της...

Μια κοπέλα μας πλησιάζει και αρχίζει να μιλάει στη Stella. Συνηθισμένο, αφού η κόρη μου είναι τόσο ωραία, όπως ο πατέρας της!

Για κάποιο περίεργο λόγο, η μικρή ανταποκρίνεται στο χαμόγελό της, σαν να τη ξέρει, και προσπαθεί να της μιλήσει, όπως κάνει και με εμένα.

"Πως τη λένε?"με ρωτάει

"Stella"της απαντάω. Σηκώνει τα μάτια της να με κοιτάξει. Το πρόσωπο της μου θυμίζει κάτι αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω.

Mrs. HemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu