12

357 35 9
                                    

"Έχω μια καταπληκτική ιδέα!"φωνάζει ο Ashton. Έχουμε γυρίσει εδώ και μια εβδομάδα από Αυστραλία και έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για το νέο άλμπουμ. Έχουμε και τη Stella να μπουσουλάει γύρω γύρω και να φωνάζει τους πάντες 'Μπα-μπα'! Έπρεπε να το περιμένω αφού είναι η μοναδική λέξη που ξέρει! Τα πράγματα με τη Rose έχουν ηρεμίσει. Μιλάμε στο τηλέφωνο και της στέλνω φωτογραφίες της μικρής. Φυσικά δεν την έχω συναντήσει ακόμα, αλλά θα γίνει κι αυτό. Απλά ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα... 

"Ωωχχ! Το 'έχω μια καλή ιδέα' του Ashton, ποτέ δεν βγαίνει σε καλό."λέει ο Michael. "Ποια είναι η ιδέα αυτή τη φορά?"

"Πρώτον, μην είσαι κακός! Δεύτερον, θέλετε να εξομολογηθούμε το πιο ηλίθιο πράγμα που έχουμε κάνει?"μας ρωτάει χαρούμενος. Δεν νομίζω να θέλει κανείς μας. 

Για λίγη ώρα δεν μιλάμε και έτσι συνεχίζει ο ίδιος: "Αρχίζω εγώ! Δεν συμπαραστάθηκα στην μαμά μου όταν ο πατέρας μου μας άφησε. Την άφησα να κλαίει και εγώ καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση. Και έκανα πως δεν άκουγα τίποτα."λέει και φαίνεται έτοιμος να κλάψει. 

"Σειρά μου!"λέει ο Calum για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα. "Luke μην με μισήσεις, αλλά πριν μερικούς μήνες είχα πάει στο πάρκο με τη Stella και την έχασα και ευτυχώς τη βρήκε η Rose και μια φίλη της, η Anna, και τώρα βγαίνω με την Anna  και βασικά της λέω τα πάντα για τη μικρή και εκείνη τα λέει στην Rose."ξεφυσάει και κατεβάζει το κεφάλι του. 

"Δεν με πειράζει."τον καθησυχάζω. "Άλλωστε, είναι και δική της κόρη. Μόλις αρχίσαμε να μιλάμε ξανά. Δεν ξέρω αν σας το είπα."

"Δεν μας το είπες!"αναφωνεί ο Michael. "Τι έγινε λοιπόν?"

"Απλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο!"απάντησα ενοχλημένος. "Σειρά μου! Εκτός από το να αφήσω την Rose να φύγει χωρίς καν να προσπαθήσω, που το ξέρετε ήδη, είναι και κάτι άλλο. Πριν έρθει να μείνει μαζί μας, όταν ήταν ακόμα πίσω στο σπίτι, την είχα απατήσει. Είχα πάει με μια που δεν θυμάμαι καν το πρόσωπο ή το όνομά της πια. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Το έχω μετανιώσει τόσο πολύ."

"Δεν πειράζει τώρα πια. Απλά νομίζω πως πρέπει να της το πεις. Ξέρεις, αφού προσπαθείτε να φτιάξετε την σχέση σας."μου λέει ο Ashton.  

"Θα της το πω. Δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου."καθαρίζω τον λαιμό μου. "Λοιπόν, Michael, μόνο εσύ έμεινες."

"Λοιπόν. Εγώ έχω κάνει δύο μεγάλες μαλακίες στη ζωή μου. Θα αρχίσω με την πιο πρόσφατη. Ashton, συγνώμη, αλλά άρχισα να βγαίνω με την Grace, μετά που χωρίσατε."τον κοιτάει στα μάτια. 

Mrs. HemmingsWhere stories live. Discover now