19. ONE DIRECTION

94 20 77
                                    

Okei! En mennykään niihin synttäreihin ku ei sitten huvittanut. Katoin vaan koko iltapäivän larias videoita youtubesta hehehh.

Mut nyt aion tehdä ihan vapaaehtoisen haasteen. Kukaan ei haastanut mua, tää oo ihan mun keksimä. Liittyen 1D:en, koska the best band ever!!

Elikkäs?

1. KOSKA ONE DIRECTION ALKO KIINNOSTAMAAN?

Joskus 8-luokalla, ku meidän piti tehä yhtä enkun esitelmää jostakin julkiksesta ja halusin tehä Demi Lovatosta, koska fanitin ja fanitan viel edelleen siitä. Mut yks mun luokkalainenkin halus tehä siitä. Ja sitten se ehotti ett tekisin 1D:stä ja olin silleen ett hyi ei. Ja sitten sainkin tehä Demistä. Mut kiinnostus alko silloin ku sain uuden kännyn ja päätyin yks päivä kattoo niitten video diaries ja repesin.

2 KOSKA FANITUS ALKO?

Heti niitten videoiden jälkeen ja sitten tajusin ett niitten musa on tosi hyvän kuuloista.

3. LEMPPARISI?

Aluks ku en ees tykännyt niistä niin se oli Harry, koska tiesin vaan sen. Sitten ku aloin fanittamaan niin mull oli kauan Liam koska hot af. Sitten tuli Louis koska se on myös hot af ja hauska. Sitten ysillä alko olla aika kauan Zayn tai se oli vielkin Louis. Mut varmaan Zayn tuli lemppariksi lukion ekalla mut sitten ku se lähti 1D:stä niin sitten tuli taas Harry ja sitten Louis alko olemaan tosi pitkään ja nyt ne on Harry ja Louis. Hehehhehehe tosi outo mäkin oon.

4. LEMPI BIISIT HEIDÄN KAIKISTA ALBUMEISTA?

No aika monii onkin, mut ekasta on ainaskin Taken ja Moments, tokasta Over Again, They Don't Know About Us ja Back To You, kolmennesta Right Now, Something Great, Strong ja Happily, neljänestä No Control, 18, Clouds ja Stockholm Syndrome ja vikasta on Hey Angel, Perfect, Love You Goodbye, If I Could Fly ja AM.

5. LEMPI ALBUMI?

No todellakin Made In The AM

6. LEMPI OTP?

Ehdottomasti Larry

8. MITÄ ON PARASTA 1D:STÄ?

Kaikki?

8. USKOTKO HEIDÄN TULEVAN TAKASIN TAUOLTAAN?

No toivon ainaskin

9. MIKSI JUST 1D?

Koska parasta shittii ever. Ne oikeesti muutti mun elämän totaallisesti ja en vois olla enempää kiitollinen heidän ansiostaan

10. OOTKO NÄHNYT HEIDÄT?

Joo oon, silloin ku ne piti sen OTRA kiertueensa ja tuli keikailemaam Suomeen 27.6.2015. THE BEST DAAAAY EVER!!!

Ja mä haastan tähän

Larryy4ever
neilinvaimo
hemppu
viiive
dreamerrs
dimplewis
MorsoKuningas
maijastylinson
justNiibzdontworry
grandepirouette
nigeltookachonce

✔️ T H E    S T O R Y    O F    A N   U N I C O R N   R A I N B OW    G I R L ✔️Where stories live. Discover now