72. HBD

59 15 20
                                    

Ensinnäkin oon iloinen ja toiseksi on jouluaatto yaaaaass. Myöskin on Louisin synttärit.

Vau taas vuosi on kulunnut. Viime vuonna täytit 24 ja ny oot 25 nyyyyh kasvat liian nopeesti. Haluun vaan sanoo ett miten upee ja suuri sydämellinen ihminen oot. Susta on kasvanut 18 vuotiaasta pojasta 25 vuotias nuori ja komea mies. Oon tosi ylpeä miten pitkälle olet edennyt. Sä et vaan inspiroi minua mutta myös muita fanejasi koko puolella maailmaa.

Oot hauska, intohimoinen laulamisen suhteen, lahjakas, komee, ihana ja todella välittävä ihminen. One Direction ei oisi mitää ilman sua. Oot lempparini ia tuut aina olemaan vaikka jos 1D ei enää olisi. Aika deep oon nyt.

Ja oot todella rohkea ja vahva kaiken suhteen. Vaikka menetit äitisi hiljattain, onnistut kuitenkin laittamaan muut ihmiset ennen omaa onneasi ja se on tosi jaloa. Sä inspiroit mua ja meitä kaikkia ja en voisi kiittää sua enempää.

Kiitos kaikesta mitä oot tehnyt meidän hyväksi ilysfm❤️❤️😍😍❣️❣️😘😘💞💞💛💛💋💋💗💗✨✨💟💟💝💝💚💚💙💙💕💕💜💜💖💖💓💓

PS. JA NY KAIKKI JA TARKOITAN KAIKKI BIATCHES MEETTE KUUNTELEMAAN MATT TERRYN UUTTAA BIISII WHEN CHRISTMAS COMES AROUND JA OON TOSISSANI AIVAN GOALS❤️❤️❤️❤️❤️❤️

✔️ T H E    S T O R Y    O F    A N   U N I C O R N   R A I N B OW    G I R L ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin