60. JUST HOLD ON

53 18 18
                                    

Moi? Ööhm en oo kirjoittanut kolmeen päivään. Uhm tota noin en oo voinut hyvin näiden parien päivien aikana. Oli aika shitti viikonloppu. Ja lupasin selittää teille syytä siihen. No ekana syynä oli Louis. En pysty kuvailemaan miltä hänestä tuntuu tällä hetkellä äitinsä kuoleman jälkeen. Varmasti tuntuu shitiltä ja se esitys X factorissa 4 päivää kuoleman jälkeen.. Wow en voisi sanoo muuta kuin ett sill oli munaa ja rohkeutta esiintyä kaiken tän jälkeen. Oon tosi ja äärettömäm ylpee Louisista. Ja se biisi Just Hold On on ny tullut mun lempi biisiksi. Aivan upee ja pystyn sisäistymään omaan suruuni. Eli ny toinen syy. Uhm tää on sitten aika vaikee kertoo mut mun mummi on erittäin sairas ja se ei enää kykene eläämään kuin vaan jotain päivii.

Oon itkenyt nää päivät aivan kamalasti mummin tilanteen takii ja mä vain... Mä haluaisin unohtaa kaiken mut kun en pysty. Haluaisin olla hänen lähellään nää päivät mut ku en vaan voi ja se mua ahdistaa ja surettaa. Just ku sain selvitettyy nää mun kaverien unohtamisen käsiteltyä, näin tapahtuu. Oon kyll hetkeksi unohtanut koko asian mut lauantaina osui kovaa. Mut niin se elämä menee.

Hän on mun ainut elossa oleva isovanhempi, ku mun isän puolelta molemmat ovat kuoleen, vaari kuoli ku faija oli nuori ja mummi kuoli melkein vuosi sitten tammikuussa. Ja äidin puolelta vaari kuoli ku mutsi oli jotain 10.

Joten tuntuu tosi raskaalta ajatella koko asiaa. Toivon ett ymmärrätte poissa oloni.

Mut anyway.. Haluun nukkua😴😴

✔️ T H E    S T O R Y    O F    A N   U N I C O R N   R A I N B OW    G I R L ✔️Where stories live. Discover now