47. DEEPPII SHITTII

89 19 20
                                    

Okei. Mua alkaa ny ahdistaaa kertoo tää teille, jotka luette tätä. Tää on tosi vaikee kertoo teille, ja haluun saada tää nyt pois alta ennen kun alan räjähtämään. Siis tää asia koskee mua ja oon yrittänyt kertoo tää niin monesti mut en vaan pystynyt koska mua pelotti ja pelottaa vieläkin mut I think I can do this!!

Okei here it goes: OON BI!! No niin sanoin sen oon bi!! Huh että helpotti. Siis en oo viel varma ett oonko mut ainaskin todennäköisyys on 50/50. Mut oikeesti en tiiä miks ajattelen olevani. Ehkä se tapahtui jo ylä asteella, että mull on ollut tapana "vahigossa" kattoo muijien takamuksii ja menin aivan panikkiin. Yleensä ihastun jätkiin mutta joskus oon ajatellut muijii silleen ett "Vitsi toi on hot" tai idk. Oon niin sekaisin tunteistani ett oonko bi vai enkö oo mutta musta tuntuu ett voisin tuntea vetoo myös sekä jätkiin että muijiikin. Etenkin meen ihan paniikkiin jos ees katon mun tyttöpuolisii kavereita, ja jos katon niin mun aivot menee sekaisin.

Oon tuntenut näin melkein vuoden tai jopa enemmänkin. Mun perhe tai koulukaverit ei tiiä tästä enkä halukkaan kertoo koska mun perhe on homofobisia, etenkin mun mutsi ja pikkusisko. Joten tää on aika raffii mulle.
Musta kuitenkin tuntuu ett tää on helpompi kertoo teille. Mutta nää henkilöt tietää paremmin Larryy4ever grandepirouette HakalaLotta dreamerrs vaahtera justNiibzdontworry mutta joo haluaisin kiittää näitä henkilöitä Tiiaa, Saraa, Lottaa, Minjaa, Ellaa ja Niinaa siitä että olitte mun tukena ku kerroin ja ettekä tuomitsenut mua. ILYSM MY DEAR FRIENDS MUAH💋💋❤️❤️💛💛💙💙💚💚💖💖💓💓💝💝💞💞💕💕💗💗💜💜❣️❣️😘😘

✔️ T H E    S T O R Y    O F    A N   U N I C O R N   R A I N B OW    G I R L ✔️Where stories live. Discover now