Kennismaking

25 2 2
                                    

Sarah is een 17 jarige meisje. Ze heeft lang, stijl, vol bruin haar. Ze heeft prachtige groene ogen, en volle lippen. Ze heeft een slank figuur. Ze ziet er prachtig uit, maar van binnen ook. Ze is heel populair op school, bijna iedereen mag haar. Ze is kort samengevat een engel. Ze heeft haar havo diploma gehaald, met geluk, en is nu bezig met haar HBO. Ze is van plan om iets met geneeskunde te doen.

Shawn is de oudere broer van Sarah. Hij is 19 jaar oud, hij heeft bruin haar en ook groene ogen zoals Sarah. Hij is een van de enige die Sarah haat. Want Sarah is, volgens hem, in alles beter. Ze heeft meer vrienden, doet beter op school en heeft een betere toekomst. Shawn is nu bezig met zijn mbo.

Nicole is de beste vriendin van Sarah. Ze is 19 jaar.  Ze heeft krullend blond haar en bruine ogen. Ze kent Sarah nu al 6 jaar, ze zit samen met Sarah op school. Alleen is zij van plan om iets in de business te doen.

Kate is de oma van Sarah en Shawn. Ze is heel aardig en heeft vooral Shawn voor een grote deel opgevoed. 

En als laatst, Amber. Amber is de moeder van Shawn en Sarah. Ze is een hele aardige moeder met bruin krullend haar en blauwe ogen. Haar man is overleden toen Sarah 4 jaar was. Gelukkig is ze een goeie alleenstaande moeder. En is ook niet van plan om met iemand anders te trouwen nadat haar man is overleden.

Dit zijn de belangrijkste personages van dit verhaal, ik zal later steeds meer personages er bij toevoegen en dan wordt dit bijgewerkt.  :)


The Train *Dutch*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu