Deel 1***

14 2 1
                                    

Sarah
*1 maand geleden*

''Ugh, ik ben zo fucking moe"  Het was eerste schooldag na de herfstvakantie. En ik werd wakker gemaakt door mijn wekker. Na een tijdje ging ik toch maar naar de badkamer. "Damn ik zie er niet uit, en mijn mond stinkt ook." Ik bekeek zichzelf in de spiegel, mijn haar was helemaal ontploft. Ik ging maar mijn tanden poesten. Toen ik klaar was ging ik weer naar mijn kamer en pakte wat kleren van de grond en ik vond na 20 minuten eindelijk wat om aan te doen. (Zie foto)

Ik liep naar de keuken en maakte ontbijt voor mezelf. Terwijl ik aan het eten was, liep Shawn naar binnen. "Faka zwerver" zei hij terwijl hij naar de koelkast liep. Ik rolde mijn ogen.

Shawn is altijd al een douchebag tegen mij geweest. Het niet alsof ik wat ergs heb gedaan. Vroeger probeerde ik onze band nog te redden, maar na een tijdje gaf ik het. Als Shawn me uitscheld of treitert negeer ik hem gewoon.

"Zwerver ben je ook nog doof?" Shawn gooide brood naar me. "Wat moet je? Je ziet dat ik aan het eten ben en geen zin in je heb?" "Wat zei je dat ik was?" Shawn werd gelijk wat agressiever. "En dan zeg je dat ik doof ben?"

Voordat hij me kon uitschelden of erger. Liep ik gelijk naar mijn kamer om mijn make-up te doen. Het is ook zo moeilijk om je eyeliner te doen. Terwijl ik bezig met de eyeliner ging me telefoon af. Me ma had me een bericht gestuurd.

Mama
Sorry Sarah, maar vandaag kom ik heel laat thuis, vanwege oma. Ik moet na werk haar medicijnen ophalen. Kan je alsjeblieft avondeten voor jezelf maken. Dankjewel liever <3

"Fuck ik moet met Shawn de hele avond doorbrengen." Daar had ik dus geen zin in. Ik zou vandaag ook de boodschappen moeten doen, anders wordt Shawn boos.


Toen ik klaar was met mijn make-up liep ik naar de bushalte en was aan het wachten op mijn bus. Uit het niks tikte iemand me op mijn schouder. "Faka zwerver van Amsterdam" het was Shawn. Srsly? Waarom is deze hond overal waar ik ben? "Shawn ik zei dat je niet met me moeten praten buiten huis, niemand hoeft te weten dat we bloedverwanten zijn." Ik  duwde Shawns hand van mijn schouder. "Niemand zal dat weten, want waarom zou een aap mijn zusje zijn?" Ik negeerde hem weer en begon muziek te luisteren. "Ey zwerver je bus is er" Shawn duwde me in de bus. "Dude wat doe je? Dit is niet mijn bus!" De bus vertrok terwijl ik eruit wou. "Oh my god, waarom kan ik gewoon niet normaal naar school gaan."

Ik stapte de volgende halte uit, en moest naar school lopen. Dat zou nog een half uur duren. Terwijl ik  aan het lopen was, hoorde ik iemand mijn naam roepen. Ik heb geen zin in mensen vandaag. Laat me wat sneller lopen.  Maar het geroep kwam steeds dichterbij, en uiteindelijk tikte iemand me aan.

The Train *Dutch*Where stories live. Discover now