Deel 4***

8 3 0
                                    

Sarah
*1 maand geleden*

Ik keek hem geschokt aan, ik kan niet zomaar bij hem wonen. Ten eerste zou me moeder me niet laten gaan, en me broer gaat denken dat ik me als een hoer ga gedragen met Shawn. Ook al heb ik heb eigenlijk best veel schijt aan Shawn, het is nog steeds niet fijn als je eigen broer je een hoer vindt. Maar met Caleb wonen klinkt best wel leuk, hij is mijn beste vriend. En het is leuk om met je vriend samen te wonen. In ieder geval in veel films ziet het er leuk uit. Het is eigenlijk elke dag een sleepover, ik kan eten wat ik wil. Ik kan gaan waar ik wil, omdat niet me controleert.

"Sarah? Ben je er nog?" Ik keek Caleb aan. "Ja, maar ik weet niet of ik wel bij je kan intrekken.  Shawn zal dat nooit goed vinden." Caleb keek me nu verward aan.

"Sinds wanneer is Shawn jouw baas? Je hebt toch schijt aan hem, waarom is hij dan een probleem." 

Hij had een punt. Shawn is echt fucked up. Me ma zie ik ook amper, want ze werkt voor ons 24/7. Dus als ik weg ben heeft ze een last minder, begrijp me niet verkeerd. Ik hou veel van me moeder, maar sinds ze alleen maar werkt zie ik haar nooit. De laatste keer dat ik een gesprek met haar had, was 1 maand geleden. Soms vergeet ik zelfs dat ze er nog is. 

"Weet je zeker dat je met mij wilt wonen?" vroeg ik lachend "Je weet ik kan best wel irritant zijn bijvoorbeeld eeuwen in de douche doorbrengen, me kamer is een tering bende. En ik kan niet koken. Je neemt een kleuter in je huis." Hij keek me glimlachend aan.                                                      "Bitch ik ken je al 5 jaar, doe niet alsof ik je niet ken. Ik kan je best wel aan."  

*****                                                                                                                                                                                      We gingen na school naar zijn huis om alle details bespreken, ik ben vaker in zijn huis geweest dus ik wist al hoe het eruit zag. Ik zou de kamer krijgen naast de keuken. Hehe, kan ik makkelijker eten pakken. Ik werk gelukkig al bij een café dus ik kon wel de huur meebetalen, wat hij niet wou. Wat echt lief van hem is, maar ik kan niet bij hem wonen en niet eens de huur te betalen.   

Het was al 9 uur en ik was nog steeds bij Caleb, het was buiten al donker, maar gelukkig regende het niet. We waren aan het eten en praten over alles en nog wat. "Wanneer zal ik hier komen wonen?" vroeg ik op een gegeven moment. "Sarah je kan gewoon nu al hier wonen. Maar je moet nog je spullen op orde stellen. En nog tegen je ma zeggen dat je bij mij komt wonen." "Caleb kan je morgen naar me huis komen na school. Dan kunnen we samen mijn spullen inpakken. En kan ik ook gelijk zeggen dat ik bij je ga wonen."                                       

"Ja is goed, dan kunnen we ook gelijk je dingen inpakken en dan kan je voor donderdag hier komen wonen."

 Donderdag? Dat is letterlijk over 2 dagen. Ik ben er blij om, maar gaat dit niet te snel? Ugh, nee Sarah je bent dan eindelijk van Shawn af. En je kan met Caleb wonen, je wou toch altijd van hem af? Dus wat zeur je. Ja ik moet niet nu pussy gaan doen. Zou Shawn me überhaupt missen?

"Maar even off topic, we moeten echt een keer met Nicole, jij en ik naar de stad. Vooral dat ze nu weer terug is!" zei ik enthousiast.  Maar Caleb keek me raar aan. "Uhm, je weet dat ik en Nicole elkaar niet mogen. Sterker nog ik wil niet eens dezelfde zuurstof inademen met haar."  

Oh ja,  vergeten te zeggen Caleb en Nicole haten elkaar. Letterlijk. Ze hebben zo vaak ruzie als ze elkaar zien. Het gaat meestal over bullshit Nicole zegt altijd tegen Caleb dat hij alleen met me omgaat omdat ik knap ben. Wat natuurlijk niet waar is. En Caleb zegt altijd tegen Nicole dat ze met mij omgaat om met Shawn te daten. En dit doen ze al sinds ik en Caleb vrienden zijn.  Het was op het begin best wel grappig, drama is altijd wel interessant. Maar na 5 jaar is het irritant, want als ze beginnen is er letterlijk geen einde aan. Vooral als ik een kant moet kiezen, like bitch I don't care. En dan is de hele dag verpest, maar omdat ik Nicole een lange tijd niet heb gezien. Wil ik het een kans geven. Misschien mogen ze elkaar wel na 5 jaar?

"We hebben haar een tijdje niet gezien, omdat ze op vakantie was. Dus misschien houdt ze wel op. En hopelijk jij ook. Het is namelijk zwaar irritant." Hij keek me gekwetst aan. "Je weet dat zij altijd begint. Ik heb te veel zelfrespect, dus ze ze moet gewoon der bek houden. Het enige wat ik hoor is haar stem als ik der zie. En dat is niet eens romantisch bedoelt, het klinkt ook niet als muziek in me oren. Maar ik krijg er gewoon migraine van, hoe ben je met haar bevriend. Het was ook echt niet alsof ze je belde toen ze weg was. Ze was gewoon weg en toen BAM ze was back. Echt jammer dat ze terug is." Ik moest zuchten van wat hij zei, waarom gedragen ze zich als kleuters. "Ik wil gewoon met me twee vrienden naar de stad, als je niet wilt dan ga ik wel alleen met Nicole. Ik dacht dat je met me zou gaan, omdat je mijn beste vriend bent."

"Nou dan doe je dat," zei hij kalmpjes. Hij zei het ook niet gemeen, maar blij.

Serieus? Hij moest nu zijn excuses aanbieden, en niet akkoord gaan. Ugh, ik kijk te veel films. "Weet je zeker dat je niet wilt gaan Caleb?" "Heel zeker" Nou dat is fijn.

Ik ging om half 11 weg, en natuurlijk was aan het stormen. En ik was te voet. Gelukkig was het niet aan het regenen, er was vooral veel wind en nog bliksem. Ik was het lopen in een steegje richting huis, het was best wel donker. Ik rook wiet en hoorde muizen. Na een paar minuten was ik uit het steegje en liep in een drukke straat, waar ik me ook veiliger voel. Er waren een fietsers en  er was genoeg licht. Ik hoorde gelukkig ook geen muizen. Aan het einde van de straat was mijn huis. En binnenkort gelukkig niet meer. 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Train *Dutch*Where stories live. Discover now