Deel 2***

8 3 1
                                    

Sarah
*1 maand geleden*

"Wie the fu.." ik draaide me om en ik zag dat het Nicole was.

Nicole is mijn beste vriendin sinds ik 3 jaar oud was. Ik vertel haar alles! Nou bijna alles. Nicole heeft natuurlijk een geweldige band met Shawn. Alsof zij juist broer en zus zijn. En dat doet best wel pijn, omdat voor mijn broer ik niks ben. Ik kan haar daardoor niet veel vertellen, want ze kan alles aan mijn broer vertellen.
Nog steeds hou ik van haar. Ze heeft me geholpen toen mijn vader stierf. Ze heeft me geholpen om van mezelf te houden. Ik vertrouw haar met heel mijn hart.

Ik heb Nicole , jammer genoeg, voor 6 maanden niet gezien, omdat ze op wereldreis ging met haar familie. En om haar weer te zien is zo geweldig. Je denkt vast "6 maanden is niet zolang." Wel voor mij, want het is mijn best friend. En je moet je best friend elke dag zien. Algemene regels.

"Nicole?!" Ik knuffelde haar gelijk en begon " Je weet niet hoe erg ik je heb gemist. Elke dag Shawn zien is vreselijk. Vooral als jij hem niet kalmeren." Ze begon te lachen. Ze weet dat het waar is. Nicole kan als enige Shawn kalmeren. Raar genoeg heeft hij haar nog nooit uitscholden, hij respecteert haar alsof zij zijn zonneschijn is.

"Schat ik heb je zo gemist. Het was na 2 maanden zo saai." We waren ondertussen aan het lopen naar school.

"Is er dan niks speciaals gebeurt? Heb je een leuke gast gevonden in Spanje? Of China?"

"Haha, nee. Je weet dat ik geen intresse heb in jongens. Het zijn net bijen."

Bijen? Is dit wel echt Nicole. Ze houdt van aandacht van iedereen. Maar dat is wel logisch als je de looks hebt die zij heeft.

"Hoezo bijen? Heb je hier voor een geweldige uitleg voor?"

"Ja duh. Nou je weet dat bijen iets nodig hebben. Ze hebben de nectar nodig van een bloem. Als ze de nectar dinges hebben dan gaan ze opzoek naar de volgende bloem. Ik ben geen bijen expert. Maar het klopt wel. En jongens zijn ook zo."

"Dus je wilt zeggen dat jongens alleen naar bed willen met een meisje en dan gaan ze naar de volgende?" Ze knikte toen ik dat zei. "Je kon dat ook gewoon zeggen. Inplaats van je hele bijen bullshit."

"Maar dan was het minder krachtig. Ik nam nog de moeite om ze te vergelijken met een bij. Niemand neemt zoveel moeite. Maar ik wel." Ik moest lachen om haar opmerking. Ze heeft wel een punt. Maar waarom moesten het perse bijen zijn.

"Waarom ben je eigenlijk hier?" Zei Nicole uit het niets. "Uhm? Wat bedoel je met hier?" Ik keek haar verward aan. Zij was de gene die mij aantikte, ze hoefde niet met me te praten. Wat is der probleem? Wilt ze geen vrienden zijn..? Maar ze keek me niet aan alsof ze me weg wou. Dus wat bedoelde dan?

"Je neemt nooit deze route naar school. Je neemt altijd de bus en stapt bij school uit. Hoezo loop je nu, en je loopt niet eens de goeie route van je huis. Dit is een hele omweg. Is het een jongen?
Loop je hiero totdat hij ook deze weg neemt en kan je samen met hem naar school? Slimmerd hoor."
Ik moest lachen om haar fantasie. Ik? Een jongen leuk vinden? Ben. Je. Gek.
Het kan geen kwaad om haar voor de gek te houden?

"Ik vind dat het een goed plan is."
Ze keek me geschokt aan.
"Wacht... Neem je serieus deze weg voor een jongen? Ik heb je geleerd om niet achter jongens te gaan. Wie is het überhaupt? Beter is het niet lange jan. Of snorrigr piet. Oh! En als het Sam is vermoord ik je. Je kan beter dan dat."

"Nicole chill. Het is geen jongen. Ik neem deze weg,omdat.." ik schaamde me een beetje, omdat het best wel een zielige reden is. Hoe zielig moet je zijn dat je broer je in de verkeerde bus induwt. It's kinda pathetic. "Shawn duwde me de verkeerde bus in." En Nicole moest (natuurlijk) kapot van het lachen.

"Hhahahaha. Ben je serieus?! Oh my god ik kan niet meer van het lachen."

Ja haha. Zo grappig. Ik kan niet meer.

Ik rolde me ogen en keek Nicole boos aan. "Zo grappig is het niet." "Girl. Het is hilarisch. Shawn is echt geweldig. Haha."

Ja Shawn is echt geweldig. Wat heb toch veel geluk met hem. Not.

The Train *Dutch*Where stories live. Discover now