CH20

1.5K 192 21
                                    

SHERLOCK

Po tváři mi stékala slza. Můj svět už se skládal jen z různých odstínů šedé barvy. Poslední dva týdny. Vstal jsem z postele a přikročil ke stěně své průhledné cely. Potěžkal jsem si v ruce fixu. Mé ruce oslábly tak, že i ten malý předmět mi připadal těžký. Ztratil jsem naději. Nikdo nepříjde aby mě vysvobodil z mého vězení. Nikdo. Nikdy neřeknu Johnovi co k němu cítím, nikdy už se nepodívám na jeho roztomilou tvář, nikdy už ho nepolíbím. Mé srdce naplňovalo jen těchto pět písmen. N, I, K, D, Y. Jedno nikdy, ale můžu odstranit. Můžu mu sdělit co k němu cítím, i když už se nedočkám odpovědi. Otevřel jsem fixu a začal psát na sklo před sebou.

Johne, je mi líto, že jsem tak dlouho váhal. Váhal jsem protože jsem cítil takovou emoci, jako jen málokrát. Cítil jsem strach. Bál jsem se, že už nikdy neuvidím toho světlovlasého človíčka s roztomilým úsměvem. Že se ke mě otočí zády.

Není lehké lhát těm co milujeme Johne, ale ještě těžší je říct jim pravdu, když je kvůli ní můžeme ztratit. Někdy musíme zkusit všechno snadné, abychom zjistili, že bez té tíhy se nepohneme dál.

Neusmívej se Johne, nechci se dívat na tvůj úsměv a přitom ti ho nemoct oplatit. Ani neplač, protože co bych to byl za přítele, kdyby z tvých očí kvůli mně tekly slzy.

Usmívej se Johne, ale ne teď, ne když se nemůžu smát s tebou.

Omlouvám se Johne, nebyl jsem přítel jakého si zasloužíš. Byl jsem tvoje zátěž, zničil jsem ti každý vztah.

Žárlil jsem Johne. Žárlil jsem, že s tebou nepiji víno já. Že to nejsem já, kdo se s tebou prochází večer parkem, že to nejsem já o kterém hloupě lžeš.

Ale přesto všechno, co jsem ti udělal Johne, jsem tě miloval a navždy budu. Když se otočíš za letním vánkem, za stínem v koutku oka, nebo za hlasem ve snu, vždycky to budu já. Budu to já a budu říkat tahle dvě slova. Miluju tě.

Už jednou jsi žil beze mě Johne. Dokážeš to znovu. Chodíval jsi k mému hrobu a prosil abych nebyl mrtví. Doufal jsi, že tě slyším. Tak v to doufej i teď. Věř tomu. Věř tomu, že tě vždycky uslyším. A když ne já, tak alespoň má láska k tobě.

Miluju tě Johne a navždy budu. Sbohem

A slightly different LovestoryWhere stories live. Discover now