Сезон 2, Глава 8

580 61 24
                                    

Гледна точка на КаролиННа (написана на ~~latinski~~)

Gledah prez prozoreca, kogato se poqvi Steisi i mi kaza, che Hari e jiv. Tujna sum i iskam omlet. Shte opitam da ubiq Cvetanka kato se prestorq na Hari i i prereja gurloto dokato spi. Hahaha tolkova sum zla. Auch, scupih si nokutq, kakvo shte pravq sega?

Гледна точка на Швепърт

Избраха ме за президент! Това значи, че Цветанка ще е първата дама и заедно ще започнем Третата Световна!! Какви светли времена ни очакват, толкова съм щастлив и оранжев! С Цветанка ще да се женим на 12, а един месец след това ще се роди детето ни! Толкова съм щастлив, че си купих нова перулка!

Гледна точка на Хари

Цветанка избра ония портокал пред мен! Плаках цели 13 дни без почивка, реших че единственото решение е да се самоубия! Отидох на моста и за малко да не скоча, когато ми хрумна гениалната идея да убия Швепърт и така да спечеля любовта на Цветанка.

Гледна точка на Сузуки

Отчаян съм от живота. Швепърт е президент, въпреки че е оранжев идиот, Цветанка ще се жени за 50 път, Хари Стайлс ония ден ме видя в супермаркета и ми каза, че "много приличам на Сузуки". Края, местя се в Австралия.


Цветанка & Harry StylesWhere stories live. Discover now