Сезон 3, Глава 4

372 25 3
                                    

Из дневника на КаролиННа, преведен на български за хора като нас, не достатъчно умни да разберат латинския.

Скъпо дневниче,
Цветанка, моята майка-дъщеря-стринка-баба-бфф-най-голям враг и любовница все още е женена за Кварит. Той, горкият, все още се опитва да постигне световно господство. Градина Стайлс все още съблазнява различни световни лидери, облечен като огромен салам. Трябва да си призная, наистина е зегзав. Ах, тези очи, ах тази коса, ах тази коза.

Междувременно, Сузуки още е по-мъртъв от обикновено, което ни кара всички да тъжим. (Това е нагла лъжа кучко. Преди две седмици вдигна коппн. - бележка на не толкова мъртвия Сузуки.)

Земята още не съществува, сега на нейно място има галактически хотел „Аквамерел”. Голям хит е, особенно след хората, който умряха докато пътуваха до хавай с кола.

Това ми напомня, че Кортни възкръсна. Случи се точно на втория ден от петата седмица от деветият месец от година в която аз се ожених за Хари Стайко.

Двамата сме дъ бестест двойка евър. Даже заряза Цветнка заради мен. Беше наистина трогателна сцена:

Хари Хардин Градина Стайлс Стайко (Ххгсс): Ще се омъжа за КаролиННа, тя е любовта на моя живот.

Цветанка Смит: Но, тя ти е............. майка!!!!

Ххгсс: Ко, ма ко???? Не беше ли твоя майка????

Цветанка: Хари, аз съм ти сестра близначка, а Кортни с която ти спа, е наша дъщеря!!!!

Хардин (мисля че плачеше, или поне изглеждаше все едно иска да се самоубие): Но аз все пак те обичам, а Кортни беше доста сексаво парче.

Та, след това се оженихме. Нз, дали ми е син, па и не ми пука особенно.
Все пак с тези къдрици, с тези очи, с този саламов костюм.

Гледна точка на Хари Стайко

Стоях на ръба на кулата в Пиза и погледнах за последен път към Статуята на свободата преди да скоча. Не исках да живея в този свят повече, не и без Сузуки любовта на живота ми. Нещо ми казваше, че е на по-добро място...

Гледна точка на Сузуки

По-добро място, да бе, да. Цял ден правя айрян. Тери твърди, че това е свещенна работа, аз твърдя, че просто няма кой друг да я свърши. Оказва се, че терито не е истински светец, а просто е любовница на Джийзъс. Шокиран бях като разбрах, главно щото Джийзъс се оказа някво хипи с червена брада и огромен нос и счъпен врат. Ко да се прай не всички сме перфект.

Цветанка & Harry StylesWhere stories live. Discover now