Přípravy na svatbu

677 35 2
                                    

,,pozítří máme svatbu"

Pohled Caroline

Šokovaně jsem se na Mika podívala a přeměřila jsem si ho pohledem. Byla jsem ráda, že neskončím s žádným dědkem, ale s tímhle bohem. S radostí jsem mu skočila kolem krku a políbila ho na rty. Když jsem se od něj odtáhla, Mike řekl: ,,zítra pojedeš s tvým novým bodyguardem Richardem vybrat nějaké hezké svatební šaty atd." .Znova jsem ho políbila a podívala jsem se na hodiny, které visely v místnosti bylo 19:50. Řekla jsem Mikeovi dobrou noc a šla do ložnice, ve které jsme si to spolu před hodinou rozdali. Lehla jsem si na postel jen ve spodním prádle a přikryla se krásně teplou peřinu, do které jsem se pořádně zachumlala. Chtěla jsem čekat na Mika, ale byla jsem unavená a tak jsem po 5 minutách usnula.

pohled Mike

Když jsem vešel do ložnice viděl jsem u dveří hozené černé šaty. Takže spí ve spodním prádle hmmm řekl jsem si pro sebe. Když jsem si sundal kalhoty, sako a košili ulehl jsem si na druhou stranu postele.Otočím se obličejem ke Caroline, která když spala. Vypadala krásně.

Druhý den

pohled Caroline

Ráno jsem se probudila v objetí Mika. Chtěla jsem se vymanit z jeho objetí, když se mi to konečně povedlo, tak jsem si sedla na postel v tom se Mike vzbudil a obejmul mě kolem pasu a přitáhl si mě k sobě. Leželi jsme spolu na posteli, pod peřinou, jen ve spodním prádle. Sedla jsem si na jeho břicho a Mike mě chytl za boky a postupně mi rukama sjížděl na zadek. Prsty jsem mu začala přejíždět po břichu. Po chvíli  se podemnou něco nadzvedlo. Podívala  jsem se mu do očí a on se na mě usmál a převalil se na mě takže byl nahoře a já dole.

Začali jsme válku jazyků a poté se přesouval postupně od rtů k mým prsům. Začala jsem zrychleně dýchat a vtom někdo zaklepat na dveře. ,,Kurva" řekl Mike a oblékl si rychle nějaké tepláky, hodil mi svoje tričko se slovy ,,Obleč si ho" a šel otevřít dveře. Za dveřmi stál Richard: ,,Doufám že Vás neruším, přišel jsem se zeptat Caroline jestli už můžeme vyjet". ,,Teď jsme..." nestačil to doříct protože jsem ho přerušila ,,Dej mi 5 minut" řekla jsem. Richard kývl na souhlas a odešel. Mike zabručel a zavřel dveře. Zkoušel mě ještě přemluvit jenže já si stála za svým. Richard už čekal opřený o modré ferrari před vilou. Jakmile mě uviděl šel otevřít dveře spolujezdce, já si nasedla a on je zavřel. Nasedl do auta, jeli jsme směrem do nákupního centra. Cesta trvala asi 15 minut a zpříjemnily písničky které se ozývaly z rádia. Zaparkovali jsme, než jsem stačila otevřít dveře, už byly otevřené. ,,Už jsme tady slečno. Od pana Blacka jsem dostal lísteček a na něm máme napsány obchody které máme navštívit, doplňky a ostatní věci nechá na vás" řekl Richard. Já jsem jen kývla a nechala se zavést do obchodů. První jsme šli vybrat šaty. Navštívili jsme obchod White Swan  tam jsme vybrali nádherné bílé šaty (viz. Obrázek) pak jsem si šla vybrat boty, bylo to těžké, tolik nádherných bot. (my holky známe :D) Nakonec jsem si vybrala nádherné stříbrné boty na jehlach. No a doplňky? Koupily jsme perlový náhrdelník, čelenku a nějaké další věci. Rozhodly jsme se jít domů, protože Richard tahal moje tašky a pomalu začal vypadat jako vánoční stromeček.

Pohled Mika:

Mezitím co Caroline byla nakupovat šaty, já jsem jel vybrat prstýnek. ,,Dobrý den" pozdravil jsem a usmál se. ,,Dobrý den" usmála se prodavačka a pokračovala: ,,Máte nějaké přání?" zeptala se. ,,Ukázala byste mi prosím ten nejkrásnější svatební prstýnek?" Ona se zase usmála a už běžela ukázat nějaké prstýnky. Docela se divím že ji z toho usmívání nebolí čelist. Ten prstýnek co mi ukázala byl nádherný, byl ze stříbra posetý menšími diamanty. Prostě nádhera. ,,Může být?" zeptala se po chvilce. ,,Ano tenhle bych chtěl" řekl jsem. Vzala ho z vitrýny a zabalila ho.

Doma

Pohled Mike:

Když jsem přijel domů,  Caroline tam stále nebyla, musel jsem toho  využít a schovat prstýnek ať ho Caroline nenajde. Rozhodl jsem se ho schovat do své pracovny do šuplíku pod obchodní smlouvy. ,,Miku" Leknutím jsem naskočil, když jsem uslyšel křik ze zdola, který mohl patřit jen jedné osobě. Daphne. Jedna z těch sexy šlapek, se kterou jsem si to rozdal než jsem potkal Caroline. Rychle jsem sešel schody k hlavním dveřím. Když jsem byl na posledním schůdku uviděl jsem Daphné byla sexy, ale v posteli se nevyrovná Caroline. ,,Co tu děláš??" zeptal jsem se. ,,Jen jsem se chtěla zeptat kdy si to zase rozdáme, bylo to s tebou super" řekla a já se usmál. Chytl jsem ji za ruku a odtáhl ji ke vchodovým dveřím, ve kterých jsem se na ni podíval a řekl ,,s tebou to byla jenom jednorázovka" když jsem to dořekl zabouchl jsem před ní dveře a odešel do pracovny a vyřizovat obchody a věci na svatbu.

Mafiánská Touha ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat