Ztracená v lese

408 25 0
                                    

,,Sakra, ztratila jsem se,, řekla jsem ustrašeně. Rozhlížela jsem se kolem sebe, ale nikoho nebo cestu ven z lesa jsem neviděla. Chtěla jsem zůstat na místě, protože už byla tma a já začínala bát, ale nechci potkat Petra. Mám velký strach, že mě najde a zabije. Sedla jsem si na studenou zem a opřela o strom. Najednou začal foukat vítr a já se stočila do klubíčka, abych byla aspoň trošku v teple.

Ráno

Probudily mě z krátkého spánku známé hlasy. Pomalu jsem se zvedla na nohy, ale ty mě neudržely a tak jsem se ocitla zase na zemi. Na druhý pokus se mi povedlo. Už jsem stála na nohou a šla pomalým krokem za těmi hlasy.

,,Jak ti mohla zdrhnout sakra, TY jsi takový kokot, že to není ani možné,, zakřičel naštvaně hlas. Vykoukla jsem z poza stromu a v té chvíli mi začalo bít srdce tak že to museli slyšet až na měsíc, protože jsem uviděla Alfréda, Petra a nějakého chlapa. Rychle jsem se schovala za strom a poslouchala o čem se baví.

Petr:,, Já za to nemůžu, ona.....,, ani to nedořekl a šel slyšet smích a poté hlasitý výstřel. Pomalu jsem se na to místo odkud ten výstřel šel podívala a uviděla Petra mrtvého na zemi a toho cizího chlapa jsem slyšela říkat:,, Jestli mi tu děvku nedoneseš nedám ti peníze,, Pak nastoupil do auta a jak si sedl něco na něho skočilo. Byl to malý pejsek. Pak jsem se podívala na Alfréda, který odkopl mrtvé tělo Petra, nastoupil do auta a odjel.

Po odjezdu Alfréda se mi ulevilo, ale děsilo mě že se mnou v lese je mrtvola Petra. Dala jsem se do kroku a po nějaké době mi došlo že jsem u toho místa kde jsem včera usnula. Opřela jsem se o strom, i když bylo světlo byla jsem tak unavená, že jsem usnula.

Pohled Mika 

,,Já to nevzdám, musím jí najít,, tohle už si říkám od té doby co unesli Caroline. Jsou to už dva dny co je unesená. Dal jsem povel všem mým bodyguardům aby jí našli, ale zatím nic. Pořád nic. Někteří mí bodyguardi mi říkají ať si najdu jinou a na tuhle ať zapomenu. Nemůžu říct, že jsem to nezkoušel, ale marně. Pořád jí mám v hlavě.Ťuk ťuk... někdo zaklepal na dveře ,,dál...,, sotva jsem to dořekl vešla do místnosti nějaká beztak prostitutka, která mi někoho připomínala.Ale koho? ptal jsem se sám sebe.,,Ahoj Miku,, řekla ,,ahoojjj, my se známe?,, zeptal jsem se jí a ona mi ani neodpověděla na moji otázku a začala se pomalounku přibližovat což se mi i docela líbilo, když došla až ke mě sedla jsi přede mě na stůl a podívala se mi do očí. A v tu chvíli mi to došlo. Daphne. ,,Daphne co tu děláš?,, po těchto slovech jsem se rychle zvedl ze židle, ale to jsem neměl dělat, protože tohle kdysi dávno bylo heslo k tomu ať mi ho vykouří. Zahlédl jsem jak se její malá postava sklání níž a níž. ,,Dost,, . ,,Co to děláš?,,. pokládal jsem jí jednu otázku za druhou. Rychle jsem zařval nahoru!!! Ona leknutím poskočila nahoru.,,Hrabe ti ,já jsem se skláněla pro mobil!,, řekla a já si s úlevou sedl na židli a omluvil se jí.

,,Slyšela jsem že ta tvoje manželka je fuč, a že jsi smutný a tak mě napadlo že bych...,, Ani to nedořekla a začínala si rozepínat knoflíčky na svém svetříku. Pod kterým určitě už nic nebylo.,,Dost,, zastavil jsem jí a zakryl si rukou oči, ale tak abych pro jistotu něco viděl.,,Neboj kocourku, já tě nekousnu......možná,, když to dořekla odkryl jsem si ruku z očí.,,Ale neeee, jak ses stihla za takovou chvíli celá svléknout?!?!,,zeptal jsem se nechápavě. ,,Kocourku pojď ke mě,, řekla svádivě a já v tu chvíli začal nenávidět že jsem tak dlouho neměl sex, protože jsem se nedokázal ovládat a šel jí vstříc.,, Já věděla že mi neodoláš kocourku,, řekla a chtěla mě políbit na rty, ale byla moc malá takže se pokoušela postavil na špičky, ale ani tak se ji to nedařilo vzal jsem ji rukama kolem pasu a odvedl si jí do ložnice.

Položil jsem jí na postel a sundal si svoje tričko a hodil ho na zem pak šly na řadu kalhoty ty se ocitly taky na zemi. Skočil jsem za ní do postele a nechal jí ať si se mnou dělá co chce.


Mafiánská Touha ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat