Ty máš i loď?

357 17 0
                                    

Oblékla jsem si na sebe krátké černé šaty s květinami k tomu si obula černé baleríny a vlasy si dala do drdolu. Dneska nemám náladu si na obličej patlat make-up, takže na něj kašlu a to samé i na řasenku. 

Podívala jsem se na sebe do zrcadla a byla jsem hotová. 

******

Mike měl na sobě bílé tričko a černé tříčtvrteční tepláky. Nasedli jsme do auta a celou cestu nikdo z nás nepromluvil. Cesta autem trvala asi dvacet minut. Divím se, že s námi nejedou žádní bodyguardi jako obvykle. Zastavili jsme na molu a před námi byly zakotvená jachta.  ,,Ty jsi pronajal loď?". 

,,Ne ta je moje" řekl klidným hlasem. 

,,ty máš i loď?"řekla jsem zaskočeně. Přikývl. jsem jeho žena a vůbec o ní nevím.

,,A ne jen jednu" pochlubil se a zamkl auto.  No dokonce. Pomohl mi na jachtu a já si sedla na dřevěnou lavičku, která tak byla. ,,Dáš si šampaňské?" zeptal se a já přikývla. Jachta byla nádherná. A víte co mě zaskočilo, že měl na boku lodi jméno Caroline. Měl tam mé jméno! 

******

Slunce začínalo zapadat a on mě chytil za ruku. Dovedl mě ke stolu, na kterém byly rudé růže a večere při svíčkách. Sedli jsme si a dali se do jídla. Byl to milé. Líbilo se mi tu.

Po večeři jsem si lehla na dřevěné lehátko a dívala se na západ slunce. Mike si ke mě přisedl a začal mi stehno zasypávat něžnými polibky. Vyhrnul mi šaty a polibky mířil čím dál výš. Až došel k mému středu jemně mě na místě pohladil. Šaty ze mě sundal a já před ním byla jen ve spodním prádle. Což nebylo fér. On měl ještě oblečení. Tak jsem mu sundala tričko. Mike se svými polibky přesunul k mým rtům a začal mě dravě líbat. Tak moc mi chyběly jeho doteky. 

,,Počkej" zastavila jsem ho. tázavě se na mě podíval. ,,Musím ti něco říct". Vážně se mu to chystám říct? Co když mě vyklopí z lodě a odpluje? ,,Já..já jsem těhotná" šeptla jsem. 

,,Vážně?" usmál se a já přikývla. ,,Já budu otec. Já budu ten nejlepší otec to ti slibuji" přitáhl si mě k sobě a něžně políbil. ,,je to kluk nebo holka?".

,,To ještě nevím, zítra jdu k doktorovi a tam to zjistím".

,,Já budu otec" zopakoval ještě, vzal mě do náruče a odnesl do kajuty kde mě položil na manželskou postel s nebesy. Lehl si vedle mě a společně jsme usnuli.


Mafiánská Touha ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat