IMPORTANT DE CITIT!

2.3K 86 1
                                    


🌻

Aceasta este versiunea originală a cărţii Unexpected Side, începută în anul 2015, când eu însămi încă eram o liceană, la fel ca personajele din poveste. De atunci, m-am maturizat şi am trecut prin multe întâmplări şi schimbări, la fel şi stilul meu de a scrie şi gândirea mea. De aceea, pe parcursul acestei versiuni veţi găsi multe greşeli de scriere, exprimare, acţiuni grăbite sau situaţii mai puţin credibile sau logice, şi ocazional clişee.

Deşi am luat decizia de a rescrie întreaga carte sub noul ei nume, To My Youth (încă nu este publicată pe cont, fiind în curs de scriere), am hotărât că vreau să păstrez şi această versiune; să o las publicată pe profilul meu, fără nicio schimbare, scrisă de versiunea mea, cea de 17 ani. Uneori, cuprinsă de nostalgie, aleg să recitesc câteva capitole de aici, iar acestea mă fac să simt că sunt din nou o adolescentă fericită şi liberă, fără griji sau responsabilităţi, care se bucură din plin de viaţă.

De asemenea, această carte m-a ajutat să cunosc mulţi oameni, persoane care mi-au îndrăgit şi apreciat munca, şi consider că este firesc ca aceasta să rămână publicată, să poată fi recitită de orice persoană căreia i se va face dor de ea, şi să rămână în continuare o legătură strânsă între mine şi oamenii care mi-au fost alături şi m-au susţinut de-a lungul timpului. 

Sper ca şi voi să simţiţi la fel atunci când citiţi sau recitiţi această poveste, şi să retrăiţi împreună cu mine cei mai frumoşi ani din viaţa oricui!

Vă mulţumesc!

30 ianuarie 2020

🌻

Unexpected Side » BTSWhere stories live. Discover now