[S-2] Bölüm 23 - Büyük Sürüye Karşı

3.7K 299 142
                                    

Bu bölüm EN İYİ DOSTUM olan kişi, her daim yanımda olan ve her zaman ilk olarak ona danıştığım kişiye, yani KralDerT'e adıyorum!

(Tamam biraz narsist bir kişiliğim var...)

Önceki Bölüm Hakkında Ufak Bir Özet

Jian ve yavrular mağaradan çıkıp eğitim alanı buldular.

Yavrular meditasyon yaparken Jian ise büyülerini geliştirmek için çalıştı.

Daha sonra Jian, yavruları aldı ve onları eğitmek için birkaç hayvan ile dövüştürdü.

En sonunda ise kaç haftadır yıkanmadığı için bir gölet buldu ve oraya gidip yıkandı.

Harita iki yeşil noktanın bir sürü mor nokta tarafından sarıldığını gördü.

----------------------------------------------------------------------------

[Yn: Önceki bölüm yazılan yorumlar üzerine, büyük bir çoğunluk tilkilerin dişi olmasını istediği için iki tilkide dişi cinsiyetinde olmuştur.]

Jian ve yavrular hızlı bir şekilde direkt olarak haritada mor noktalar tarafından kuşatılmış iki yeşil noktanın yanına doğru yola koyuldu.

Vardıklarında hemen bir ağacın dalına çıkıp olan olanları seyretmeye başladı.

İki yeşil nokta aslında mağarada olan Shé klanının iki kişiydi. Bu iki kişi, muhafızların lideri ve Shé klanının genç efendisi olan kızdı.

İkilinin etrafı bir sürü alem hayvanı kuşatmıştı. Anlaşılan büyük bir sürüye ya da birkaç tane büyük sürüye denk gelmişlerdi. Çünkü alem hayvanların sayısı altmışı (60) bulmaktaydı bunların üç tane toprak aleminin zirvesindeydi ama aralarında en güçlü olan gökyüzü aleminin başlarında olan alem hayvanıydı. Diğer hayvanların en güçsüzü ise usta düzeyin başındaydı. Ama çoğunluk olarak toprak aleminin başlarında ya da usta aleminin zirvesinde olanlar vardı.

Muhafızların lideri ise toprak aleminin zirvesindeydi ama çok ufak bir adım sonra gökyüzü alemine geçiş yapacaktı.

Savaşlarda ölmüş olan her askerlerin, düşman ya da dost fark etmezsizin akan kanları sayesinde oluşan kızıl bir dere kadar kızıl olan saça ve portakal mandalina yani turunçgilleri kıskandıracak kadar hatta en güzel turuncu mücevheri kıskandıracak kadar güzel olan gözleri vardı. Fakat tuhaf olan göz bebekleri insanların ki gibi yuvarlak değildi. Göz bebeklerinin şekli tıpkı yılanların göz bebekleri gibiydi. Ayrıca tuhaf olan en çok şey konuşması ve kendi kendine sanki bir bilince sahipmiş gibi gözüken saçlarıydı. Bu kızın vücudu ise tıpkı bir yılanın ki gibi esnekti. Fakat görünüşü ile her erkeği kalbimde yer alabilirdi. Bu kişi ise Shé klanın genç varisi olan Medusa Shé'den başkası değildi.

Medusa, karşısında duran alem hayvanlarına bakarak, "Yılan Kraliçesinin Hükmü" dedi.

Ağzından kelimeler çıktığı gibi karşısında duran Medusa'dan güçsüz olan yılan türündeki alem hayvanlarının gözleri tıpkı Medusa'nın ki gibi oldu. Daha sonra bu yılanlar yanındaki hayvanlara saldırmaya başladı.

Daha sonra Medusa, tekrardan hayvanlara bakarak, "Yılan Kraliçesinin Hipnozu" dedi. Dedikten sonra ise göz bebekleri büyüdü. Medusa'nın gözlerine bakan alem hayvanlarının üç tanesinin gözleri tıpkı Medusa'nın ki gibi olduktan sonra onlarda tıpkı yılanlar gibi etraftaki hayvanlara saldırmaya başladı.

Tekrardan En Tepeye (TEP)Where stories live. Discover now