Půlnoční hra

1.6K 134 43
                                    

"Půlnoční hra" je starý Paganský rituál, který se používal hlavně jako trest pro ty, kteří porušili zákony Paganu.Taky byla velmi používána jako odstrašující taktika, aby si nerozzlobili bohy. Je velmi velká pravděpodobnost smrti těch, kteří tuto hru hrají.Taky je velká šance stálých psychických jizev. Doporučuji, abyste TUTO HRU NEHRÁLI.

Kašlete na to :D prostě si ji zahrajte  pak mi napište jak jste dopadli :D teda pokud budete mít jak napsat xD 


INSTRUKCE:  Vše si připrav podle návodu a poslední věc co uděláte MISÍ být při odbytí půlnoci 

Potřebné věci:  Svíčka, kousek papíru, něco na psaní, sirky nebo zapalovač, sůl, dřevěné dveře a kapku tvé krve. Pokud hraješ s více lidmi, budou potřebovat své vlastní materiály pro hru a budou muset provést uvedené kroky sami.

KROK 1: Napiš své celé jméno (jméno, prostřední jméno a příjmení) na kousek papírku, na který upustíš kapku své krve. Ujisti se, že se vsákla.

KROK 2: Zhasni světla v místě, na kterém hru provádíš. Pak běž k dřevěným dveřím a polož před ně papírek s tvým jménem. Teď vytáhni svíčku a rozsviť ji. Svíčku polož na vršek papírku.

KROK 3: Na dveře zaklep dvacet dva krát. Musí být přesně 12:00 v noci, když zaklepeš po dvacáté druhé. Pak otevři dveře, zhasni svíčku a zavři dveře. Právě jsi dovolil/a vstup "Půlnočnímu Muži"

KROK 4: Teď znovu rozsviť svíčku. Hra začíná. Teď musíš číhat ve tvém, kompletně tmavém domě, jen se svíčkou ve tvé ruce. Tvůj úkol je bránit se Půlnočnímu Muži až do 3:33 hodin ráno. Může stát, že svíčka zhasne. To znamená, že Půlnoční Muž je někde blízko tebe. Pak musíš svou svíčku znovu rozsvítit. Musíš to udělat do deseti sekund. Pokud se na to necítíš, musíš se obehnat kruhem ze soli. Pokud nedokážeš obě dvě možnosti, Půlnoční Muž ti vytvoří halucinace z tvých největších strachů a postupně ti vyrve všechny orgány, jeden po druhém. Ucítíš to, ale budeš neschopný/á jakkoliv reagovat, jakkoliv se bránit. Pokud jsi uspěl v tvoření kruhu ze soli, musíš v něm počkat do 3:33 ráno. Pokud jsi úspěšný/á v znovu rozsvěcování svíčky můžeš pokračovat ve hře do 3:33 ráno, aniž by tě napadl Půlnoční Muž. Půlnoční Muž opustí tvůj dům v 3:33, a ty budeš v bezpečí.

PŘIPOMÍNKY: Že jsi blízko půlnočního muže, poznáš podle, náhlého ochlazení. Taky uvidíš temnou, humanoidní postavu, a uslyšíš šeptání. Když se nic z toho nestane, znamená to, že jsi mimo místo kde se Půlnoční Muž nachází.

Během hry NEROZSVĚCUJ SVĚTLA

Při hře NEPOUŽÍVEJ baterku

Během hry NESPI

NEPOUŽÍVEJ krev někoho jiného

NEPOUŽÍVEJ zapalovač jako náhradu za svíčku, nebude to fungovat

A DOOPRAVDY SE NEPOKOUŠEJ provokovat Půlnočního Muže.

I když hra skončí, Půlnoční Muž tě bude neustále sledovat...Hodně štěstí, budeš ho potřebovat.

30 Japonských Legend A Nejen ToWhere stories live. Discover now