Klişe Bir Hikaye •3•

3.5K 311 219
                                    

Bedboy, ben, masumkızıneniyikankiletası, bedgörl, komikşapşikmasumkızınerkekkankası, banasonradanaşıkolcakbedboyundüşmanı ve birkaç ezik gereksizlerle dc oynayacaktık.

Bu arada tabiki de öğretmenler yoktu mal mısın?

Bu arada başrollere şişe denk geliyordu eziklere gelmiyordu onu biliyorsunuz. Halka olarak dizildik. Şişeyi çevirdik bedgörlle benim aramda durdu bedgörl soruyordu.

"D mi C mi?" dediğinde C dersem bu şimdi beni soyundurur diye C dedim çünkü masumum.

"sanasonradanaşıkolcakbedboyundüşmanı ile öpüş." dedi.

Bende kabul ettim bedboyun gözüne sokarcasına öpüştük. Bedboy çok sinirlenmişti elini yumruk yapmıştı ve yüzünü buruşturmuştu ayrıca dişlerini sıkmıştı(?)

Şişeyi çevirdik kankiletamla erkek kankiletamın arasında durdu. Erkek kankiletam D mi C mi? diye sorunca kankiletam C dedi. Erkek kankiletamda benimle öpüş dedi ve hemen sevgili oldular olley.

Bedgörlle de bedboy öpüştü. Bunlar niye hep C diyo mk?

Sonunda bed boyla benim aramda durdu. Ben sorduğumda D dedi.

"Kimi seviyon?" dedim. Çok değişik bir soru sormuştum kimsenin aklına gelmezdi.

"Seni." deyince ağzım sonuna kadar açıldı. Sonra ben bayıldım ve beni BMW'sine bindirip kendi evine götürmüş bedboy. Aynı yatakta uyumuşuz. Sonra ben yanlışlıkla hamile kaldım annem "Çok sevindim tatlım." deyince bedboyla evlendik. Çok mutluyum iyiki de Dc oynamışız.

SONN.

•Maalesef klişe bir hikayede finale girdik ben çok üzgünüm bittiği için çok profesyonel bir yazardım ben. Ayrıca hikayemde hiç klişe değildi mdkdkdjcjfk. Neyse bu hikayede final yapmış olabiliriz ama yine dönücem. Zoraki evlilik klişesi yapacağım diğer hikayeyi.

-bayanoozmen

Wattpad'deki Müthiş Klişeler 1Where stories live. Discover now