Klişe Bir Hikaye •6•

2.7K 163 122
                                    

Bugn ylbaşydı. Bn çok mutlydum. Ve çok gzel bir yerde komikşapşikmasumkızınerkekkankası, bedboy ve masumkızıneniyikankiletası ile ylbaşnı kutlayacaktk. Bn bir bok bceremedğm içn kankletamı çğrcaktm o bna mkyj ypcaktı.

Knkiletama sinyal gnderdm hemen selena gbi geldi. Bni mkyj masasna oturttu. Bn sade bşyler istdiğim için knkletam 7 kat fentoten sürdü, aylaynır beni çekti, ruju burnuma kdr sürdü ve rmel syesinde krpiklerim Allah katna çktı. Fosforlu sarı br elbse gydiğimde sade, şık mükemml olmştum. Kankam sdece benm sorunlarmla uğraştğı içn kendi hç bşy ypmadı ve pijamayla gitti cnm knkm.

Bedboy ve kankiletamın sewi ayrı arabalrla gldi. Knkm sewinin arabasna, bnde bedboyn arbasına bndm. Uf szene onlr 17 yaşnda ama araba süreblyolar.ss

Nyse prti yrine gldk. Bn arbadn indm hrks bna bkyor. Bedboy kskandı elimi tuttu. Bz dha sew değilz noluyo.ss

Braz dns ettk, birzdn kraoke olckmş hmn bedboyla çıktk. Çk romntk br şrkı sçmiştk.

"63 Sıtayla senin ananı bacını..."

Şrkı bittğinde knkm mutlulktan ağldı. Knkmın sewi de duyglandı. Bedboy shneden inmedn elmi tuttu ve "Hrksin içnde brşy sylemek istyorm." diye anrdı.

"Bn bu kzı çk sewiyorm, kbul etmyen warsa kapışak." dedi. Hrks "Abi byüksün" dedi. Bedboy çok bed oldğu içn insnları dövmeyi çk sewiyrdu.

Bnde csaretle bedboyun ddklarına ypştım. Bedboy bklemedği içn ağzma geğrdi. Çk rmantikti.

Snra bri bağrdı ddiki "Hdi dışrı çkn" Son 10 sn klmıştı. Kar yğıyodu.

"Oooooooooğğnnn dokkuuuuuzzz sseeeekkiiiiiizzzzz yeeeeedddddiiii -10 saat sonra- üççççç ikiiiiii biiirrrrrrr sııfffffı-" sözümü tmmlayamdn bedboy bni öptü oha çüş yuh.

Snra dedki "Bzm hiç sfırımz olmyacak" bu szdn sonra dygulandm ağldm. En gzel gnüm bydu.

-bayanoozmen

Wattpad'deki Müthiş Klişeler 1Where stories live. Discover now