Klişe Bir Hikaye •4•

3.4K 271 206
                                    

Çok mutlu bir şekilde yemek yemeğe indim. Tabiki mutlu olcam ben zenginim babamın da şirketleri var.

Masaya oturdum. Babam endişeliydi. Annem üzgündü. Noluyo amk.

"Baba, sakın bana şirketin iflas ettiğini ve benim senin ortağınınsadistbedboyoğlu ile evlenmek zorunda olduğumu söyleme." dedim. Ben müneccimdim olum.

"Aynen öyle olacak. Bak kızım biz şey yüzünden iflas ettik ımm... dağlar denize paralel olduğu için. Bu yüzden ortağımınsadistbedboyoğlu ile evlenmek zorundasın." dedi. Yemek yemeğip odama çıktım. Bir kaç dakika timsah gözyaşları döktükten sonra babam odama girdi.

"Tamam kabul ediyorum." dedim.

"Aferin benim kızıma. Hadi şimdi şu gelinliği giy bu akşam düğün var. İsteme, nişan, kına falan olmayacak." dedi. 2 dakikada gelinliği giydim. Sade bir gelinlikti. Her yerinde parlayan taşlar vardı ve dantelliydi. Rengi de kırmızıydı. Dantelleri ise mordu. Çok sade yani.

40 cmlik platform turuncu topuklu ayakkabımı da giydim. İflas etmemize rağmen annem makyajcı çağırmıştı. Bana mor ve pembe renklerden oluşan sade bir makyaj yaptı ve saçımın yarısını topuz, yarısını örgü, yarısını da açık bıraktı. Bu sene sadelik modaymış. O yüzden sade olmak istedim.

Bu sırada kapı çalındı. Kapıyı açtığımda karşımda çok yakışıklı bir çocuk gördüm. Bu babamın ortağınınsadistbedboyoğlu olmalıydı. Benimle takım giyinmişti. Ben kırmızı-mor gelinlik, o ise mavi-yeşil damatlık giymiş. Ne kadarda uyumluyuz.

Koluna girdim ve bahçeye indik. Düğün bahçedeydi. Zorla evlendiğim için etrafa gülücükler atıyordum.

Dansımızı ettik ve hemen balayıya çıktık. Şu an 5 aylık hamileyim. Çok mutluyum.

-bayanoozmen

Wattpad'deki Müthiş Klişeler 1Where stories live. Discover now