«Bölüm 2»

69 9 14
                                    





2 Ay Sonra:


Yataktan yine sıçrayarak kalktım. Olayın üstünden tam 2 ay geçmişti. Ve ben bu iki ay boyunca hep aynı kabuslarla uyandım.

Yine kan ter içinde kalmıştım. Yatağın yanında ki saate baktım. Saat 7.15 di. Bu gün de Rüya' kampüse ben bırakacaktım. Yataktan inip terliklerimi giydim. Ares'le kaldığım evde kalıyordum hâla. Rüya da benle kalıyordu. Kuzey'de sizi yalnız bırakamam kız başınıza diyip bizde kalıyordu. Ama ne kadar odalardan birinde kal dediysekte salonda yatıyordu.


Odamdan banyoya geçerken salona baktığımda Kuzey yoktu. Büyük ihtimalle okula gitmişti. Banyoda rutin işlerimi hallettikten sonra kahvaltı hazırlamak için mutfağa geçtim.
Rüya çok sevdiği için krep yapma kararı aldım.


Aynı anda içimden Ares'le dinlediğimiz şarkıları mırıldanırken bir yanda kahvaltı masasını hazırlıyordum.


Reçelleri de masaya koyduktan sonra Rüya' uyandırmaya gittim. Odasının kapısını yavaşça açtım. Ayağı yataktan aşağı sarkıyordu. Gülmeden edemedim.


Yatağının başına gidip onu uyandırmaya çalıştım." Rüya. Tatlım hadi uyan." En ufak bir hareketlilik yoktu. Kolunu dürtükledim." Rüya. Uyan! Hadi bitanem." Yerinde kıpırdandı sadece.


Şimdi sıra B planındaydı. Rüya'nın odasından yan taraftaki banyoya geçtim. Avucuma suyu doldurduktan sonra tekrar Rüya'nın odasına girdim. Sessiz bir şekilde yanına ulaşınca içimden üçe kadar sayıp avucumdaki suyu yüzüne boşalttım. Aniden sıçrayıp uyanınca odadan koşarak uzaklaştım.



§



Rüya uyanmıştı. Hatta gelip beni ıslatmıştı.


Yüzümü kurulayıp havluyu yerine astım." Hadi Rüya çabuk hazırlan çok oyalandık!" Diye banyodan Rüya'ya seslendim. Rüya'dan onay sesi alınca odama hazırlanmaya gittim.



Yatağımı topladıktan sonra ne giyineceğime karar vermek için gardolabımın kapağını açınca gözüme kırmızı kutu takıldı. İçinde ne olduğunu biliyordum. Bir tarafım derken diğer tarafım açma diyordu.


Bizden SonraDonde viven las historias. Descúbrelo ahora