14. Zlo

3.4K 126 4
                                    

Nad Miami se snesla černočerná tma. Ulice byli prázdné. Už to bylo na denním pořádku, že celým Miamim otřásalo zlo velkého rázu.

Garsia se s národním zrádcem setkal pro změnu zase někde jinde. Když muž přišel a sedl si naproti Garsii, tlustého, prošedivělého šedesátníka, byl opět celý v křečích. Třepal se mu žaludek, a nebylo mu vůbec dobře.

"Tak jak to dopadlo?" otázal se Garsii. "Vaše informace byli správné, proto ještě žijete, a vaše rodinka také," odpověděl Garsia a napil se whisky. Muži se malinko ulevilo. "Takže budete naše spojka, budete nám donášet veškeré informace o Annie Samanthové," řekl Garsia. "Vždyť už jsem vám toho řekl dost!" vyjekl muz. "Budete spolupracovat, nebo si mám promluvit s vaší drahou polovičku, a s dětmi, moje návštěva by pro ně měla značné následky, a vy víte, že já nevyhrožuji, jen tak do větru," mluvil zcela klidně. "Ano, to vím," sklopil zrak. "Tak to jsem rád, nemám rád, když mi někdo přidělává práci!" poznamenal Garsia. "Takže je vám to jasné, pracujte pro mě bez chybně, a vaše rodinky se ani netku, udělejte chybu, a pán bůh jim pomáhej," řekl stručně a jasně Garsia. "Rozumím," řekl muž. "Ja věděl, že se domluvíme," řekl Garsia.

Muž šel domů, měl strach jak se celá jeho situace vyvine. Když neposlechne Garsiu, zemře jeho rodina. Když se všechno dozví hlava státu dostane elektrické křeslo za zradu. Do pěkného maléru se dostal, a nyní je otázkou, jak z něho ven.

STRÁŽCEKde žijí příběhy. Začni objevovat