23. Snad chvíli klid

3.2K 108 4
                                    

Dneska jsme si udělali malý výlet. Potřebovali jsme nějaké to jídlo, oblečení, a také hygienické potřeby.

Seděla jsem na gauči a pořád jsem měla strach. Oplakávala jsem Joshe a Dennyho. Riley byl zase trošku nevrlý. Štvalo ho, že kvůli zrádci to všechno takto dopadlo. Nedivím se mu. Právě si ke mě přisedl a přitáhl si mě. "Proč jsi ode mě tak odtažitá?" zeptal se. "Nejsem," "Tak proč se mnou nechceš nic mít?" "Vždyť máme," Vstala jsem a šla se napít. "Přesně o tomto mluvím," zavolal. Došla jsem se sklenicí v ruce zase zpět. Měl na sobě tílko a tepláky. "Annie, hrozně se mi líbíš, miluji tě, a chci tě," řekl mi. "Riley, ja tě taky miluji, ale nechci nic uspěchat," odpověděla jsem. "A co?" "Měli bychom si užívat dokud to jde,"

Vařila jsem večeři, nedělala jsem nic velkého. S Rileym jsme se trošku pohádaly. Nemám na to chuť. Po tom všem jsem byla také trošku nervózní. Věděla jsem, že mi pomůže jediná věc, horká sprcha. To mě trošku uvolní.

Po večeři jsem umyla nádobí a šla rovnou do sprchy. Pustila jsem na sebe horkou vodu a okamžitě mi bylo líp. Poté jsem se oblékla šla do pokoje. Riley tam zrovna seděl a hledal něco ve své tašce. "To se se mnou teď nebudeš bavit?" zeptala jsem se ho. "Já se s tebou bavím, jen... víš co, nechej to tak," řekl a se sprchovým gelem šel do sprchy.

Rychle jsem se oblékla do prádelka, které jsem si potajnu koupila a ještě vyprala. Docela se mi líbilo. Učesala jsem se a sedla si na postel. Čekala jsem dlouho, ale Riley nepřišel. A tak se naštvala a šla za ním. Seděl dole a koukal na nějaký film. Stoupla jsem si před obrazovku a čekala, co bude. Koukal na mě s otevřenou pusou. "Páni," vydechl. Vypnul televizi a věnoval se pouze mě. Sedla jsem si na jeho klín a začali jsme se líbat, jeho polibky byli nenasytné a tak svůdné.

Vysvlíkla jsem mu triko a přede mnou se objevila dokonale vypracovaná hruď. Přesunula jsem své rty na jeho krk. Vzdychl. Zavrtěla jsem se na jeho klíně, a on znovu zavzdychal. Rozepnul mi podprsenku a odhodil ji pryč. Jemně mi masíroval ňadra, a já si to užívala. Byla to skvělá masáž.

Vstala jsem z něj a jeho ruce se objevili na mých kalhotkách. Políbil mě na podbřišek. Vzdychla jsem. Pokračoval na stehno. Stáhl mi kalhotky a políbil mě na mé nejintimnejší místo mého těla. Nezůstala jsem po zadu a chytla lem jeho tepláků. Stáhla je dolů a zjistila, že Riley je pod nimi naostro. Posadil se a já na něj. Jeho pořádné nádobíčko už čekalo, až se s ním pomazlím. Otřela jsem se o něj a Riley vzdychl. Poté mi ho tam strčil a já se slastí prohla v zádech. Riley mi pomáhal nadzvedávat zadek, a pomaličku zrychloval tempo. Vzdychali jsme a moje meta slasti byla skoro překročena.

Najednou Riley udělal něco nečekaného. Položil mě na záda znovu ho do mě vrazil. Zaryla jsem nehty do gauče a vzdychala. I Riley vzdychal a pořád zrychloval tempo. Do toho mě líbal a mačkal mi prsa.

Bylo těžké mlčet, bylo to tak úžasné, že jsem nic nechtěla zkazit. "Řekni mi, co ti dělám," A tak jsem jsem už nemlčela.

Po chvíli jsem se prohla v zádech, a slastně vyjekla, když Riley tvrdě přirážel. Netrvalo to snad ani patnáct vteřin, a cítila jsem, že vybuchl i Riley. Svíjeli jsme se vlně pořádného tsunami. Rileymu se hruď zvedala v rychlých intervalech. Svalil se na mě, a funěl mi na krk.

"Bože, to bylo skvělý," pochvaloval si Riley. Políbili jsme se.

Šli jsme rovnou spát. Věděla jsem, že zítra si nesednu.

STRÁŽCEOnde histórias criam vida. Descubra agora