50. Policie Miami zklamala

2.2K 92 0
                                    

Zhruba po dvou hodinách čtení a po pečlivé kontrole prezident a Marisol byli hotovy. Tak toto bylo vážné.

V Miami dohromady došlo k třicítce přepadení, tady se psalo pouze o dvaceti. Takže podle jejich spisů, se deset přepadení nestalo. Katastrofa, tohle bude stát místa a doživotní zákaz práce u policie.

"Tak jak na tom jsme?" zeptal se po chvíli Weber, když si ho hlava státu nechala zavolat. "Po pravdě?" "Katastrofálně!" práskl se spisem do stolu prezident. "Řekněte mi, kam se podělo těch deset přepadení, je jich dohromady třicet, a zde se píše o dvaceti," zeptal se. "To není možné," "To je všechno, co mi k tomu řeknete?" "Mlčte, nyní budu mluvit já," umlčel Webera. "Opravdu jste mě zklamal, takovýto spis, to je hanba vůbec někde ukázat, a vy mi to předložíte, a ještě si myslíte, jak jste nadření!" "Deset případů tu není,  takže to znamená, že jste vlastně deset loupeží neřešili, zloději a vrahové vám zde lítají a řádí si vesele dál a vy zde sedíte jako banda lenochů!" "A vy se tu tváříte jako neviňátko!" "Pane prezidente, opravdu vám nedokážu říct, jak je to možné, že zde deset případů není," řekl. "Co jste to za ředitele, když nemáte přehled o práci svých podřízených?" vyštěkl.

"Svému týmu jsem věřil, nikdy nebyl jediný problém," "Takže jste vlastně nechodil na povinné kontroly," Nick Weber se přiznal, že na kontroly nechodil. "Právě mi s vámi došla trpělivost," "Zbalte si své věci z vaší pracovny a vypadněte, máte výpověď!" řekl mu. Weber bez řečí vstal a přešel ke dveřím. "A abych nezapomněl, máte doživotní zákaz pracovat u policie, přijde vám to doporučeně černé na bílém," Weber za sebou práskl dveřmi.

Tak toto bylo neskutečné, jak je možné, takové věci přehlížet. V Miami si řádí lumpové o sto šest, a policie se na to kouká. To je noční můra. Chci se probudit.

STRÁŽCEKde žijí příběhy. Začni objevovat