2

216 28 3
                                    


Tyler, telefonunun zil sesi ile uyanmıştı. Hava çok hafif aydınlanmıştı. Tyler, telefonunu eline alıp ekrana baktı. Ekranda 'okul vakti' yazıyordu. alarmı kapatıp kafasını yastıktan kaldırdı ve yorganı üzerinden atıp yavaş yavaş banyoya ilerledi. Elleri ile yüzünü yıkayıp banyodan çıktı. camdan dışarı baktığında havanın bulutlu olduğunu gördü. Bu yüzden üstüne kalın şeyleri giymeyi tercih etti. Üstünü giyindikten sonra mutfağa ilerledi aslında karnı aç değildi bu yüzden umursmadan çantasını ve telefonunu kapıp evden çıktı. Otobüs durağına geldiğinde Jack de ordaydı.

''Günaydın j''

''Günaydın t''

İkiside o kadar uykuluydular ki hiçbirşey umurlarında değildi. Sonradan Tyler'ın aklına Josh geldi.

''Dünki mesele diyorum ne zaman buluşcaz onunla''

''Bilmiyorum mesaj attım henüz dönmedi dönünce sana haber veririm''

Tyler, kafa salladı ve yere baktı. Biraz sonra okul servisi geldi. İkiside binip okula gittiler.dersin ortasında Tyler, cebinden titreşim gelince yerinden sıçradı. Sonra telefon olduğunu fark etti ve telefonu eline aldı. Jack mesaj atmıştı.

Jack: ty josh dan cevap geldi

Tyler: ve???

Jack: buluşabileceğini söyledi

Tyler: Bu İyi Haber Peki Nerde Buluşyuyoruz?

Jack: ben gelemeyeceğim istersen sana numarasını vereyim siz anlaşırsınız?

Tyler: Olur Fark Etmez

Tyler, aslında numarasını buluşmak için almamıştı. Hiç tanımadığı birisi ile buluşamazdı. Buluşursa da eline yüzüne bulaştırırdı. Tyler, eve geldiğinde kendini hemen yatağına fırlattı. Josh aklından çıkmıyordu ve bu Tylerın hoşuna gidiyordu. Tyler, onu düşünürken göz kapaklarının ağırlaştığını hissetti ve çoktan uykuya dalmıştı bile.

UNKNOWN//JOSHLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin