17

157 23 23
                                    


Josh kanepeye uzandı. Yorganında kalkık bir kısım vardı. Baktı ve güldü

 "Ne zaman bu kadar büyüdün oğlum"

Tyler'ı uyandırmamak için sessizce yatağından kalktı. Tabii Tyler uyumuyordu. Onda da durum pek farklı değildi.. Ama o kontrol altına alabiliyordu. Josh tuvalette oğlunu sakinleştirince kanepeye geri döndü. Sabah güm diye bir ses duyuldu evde. Tyler ne oluyor diyerek kalktı. Koşarak salona gitti. Ses Josh'ın kanepeden düşüş sesiydi. Tyler sessizce gülerek Josh iyi mi diye baktı. 

''Tanrım hala uyuyor''

Hem bu kadar salak hem de bu kadar masum nasıl olabiliyor diye düşündü. Josh'ın kafasını kendi dizine koydu. Onun kırmızımsı pembe olan saçlarını okşadı. Yüzünü incelerken onunla ilgili hayaller kurdu. Tabi ki bu hayaller o kadar masum değildi. Saat 4 falan olmalı diyerek düşündü. Josh'ın yüzünün güzelliğini izlerken uyuyakaldı. Alarmın sesi tüm odayı doldururken Josh uyandı ve nerede olduğuna baktı. 'Sanırım cennetteyim' diye düşündü. Bu düşünceyi yüksek sesle söylemişti. O sıra da Tyler'a baktı. Tyler'ın bir eli Josh'ın saçlarındaydı diğer eliyse Josh'ın boynunda. Josh onun ellerinin üzerine kendi ellerini koydu. O sırada da Tyler uyandı. Utanmıştı. Kıpkırmızı olmuştu. Josh bunu farketti.

 "Kırmızıyken bile çok tatlısın"

 Bu Tyler'ı sakinleştirmek yerine daha da utandırdı.

 "Miniğim utanmana gerek yok artık"

 Saat 7:30 olmuştu. Tyler kızarmakla meşgulken Josh'ın aklına okul geldi. 

"Tyler geç kalacağız"

İkisi de son hızla üstlerini giyindiler. Kahvaltı yapmaya vakitleri kalmamıştı. Çantalarını kaptıkları gibi evden dışarı attılar kendilerini. Dersin ilk 5 dakikasını kaçırmışlardı. Kapıyı tıklayarak sınıfa girdiler. Jack onları görünce göz kırptı. Coğrafya öğretmeni geçebilirsiniz diyince sıralarına geçtiler. Jack, Tyler'ın önünde oturuyordu. Josh ise hemen onların yanındaki sıra da. Jack biraz öne eğilerek Tyler'ın kulağına bir şeyler fısıldadı. 

"Birlikte geldiniz? Düşündüğüm şey değildir umarım"

 gülüş attı. Tyler hayır anlamında kafasını salladı. 

"Teneffüste anlatacağım dostum" 

Josh orada ne oluyor bakışı attı ikisine. 

 "Kim konuşuyorsa sussun" 

...

 Ders bitmişti. Teneffüste Jack hemen Tyler'ı kolundan sürükleyerek dışarıya çıkardı.

"Anlat anlat anlat"

"Onun evinde kalıyorum biliyorsun ailem ile aram iyi değil"

"Ee"

"Öyle yani bir şey olmadı"

"Siz benden her şeyi saklıyorsunuz kırılıyorum"

"Ya şey.. Şey... Benim bulanık olduğumu öğrendi sonra evden çıkmamı istedi çıktım..."

Tyler her şeyi Jack'e anlatırken, Josh merak edip onları izliyordu. Jack gülerek ve Tyler'ın omzuna dostum diyerek yumruk atarak Tyler'ı dinliyordu. Sonunda bitmişti. Teneffüste bitmişti. Sınıfa geçtiler. Josh yanlarına geldi.

UNKNOWN//JOSHLERWhere stories live. Discover now