10

191 32 39
                                    


Josh, gözlerini açtığında hava hafif aydınlanmıştı. Yatakta oturur pozisyona geldi ve uykusu açılana kadar etrafı izledi. Uykusu açılınca yorganı üzerinden attı ve ayağa kalktı. Bir kaç esneme hareketi yaptı ve yavaş adımlarla banyoya ilerledi. Pijamalarını çıkarttıp duşa girdi duştan çıkınca buğulanmış aynayı eliyle sildi ve aynada kendine baktı. Saçlarının rengi gittikce açılıyordu kırmızı renk nerdeyse açık pembe haline gelmişti. Josh, diş fırçası ve macununu eline aldı macunu fırçaya sıkıp dişlerini fırçaladı. Ardından odasına gitti. Dolabından Tyler'ın onda bıraktığı tişörtünü giydi. Altınada herzamanki siyah pantolonlarından birini giydi. Midesi bulanıyordu bu yüzden yemek yemeyecekti. Telefonuna doğru ilerledi. Telefonun üzerinde 'anahtarını al' yazan bir not vardı. Notu çıkarttı ve telefonu cebine attı. Anahtarlarını alıp cebine koydu çantasını kontrol etti ve kulaklığınıda almayı unutmadı. Çıkarken üstüne uzun siyah bir kaban giydi ve evden çıktı. Okul Josh'a yakındı bu yüzden yürümeyi tercih etti. kullaklığını takıp numb açtı. Ardından kulaklarında Tyler'ın sesi çınlamaya başladı. Sanki şuan yanındaydı ve ona şarkı söylüyordu. Josh, okula gelince kulaklığı çıkarttı ve sınıfa doğru ilerledi. Sınıfın kapısının önünde onu bekleyen Emmayı gördü Emmaya yaklaşınca Emma, Josh'ın boynuna sarıldı.

''Selam sevgilim sana sarılmayı çok özledim''

Josh, gülümsedi ama sahte olduğunu Emma fark etmişti.

''Josh iyi misin''

Josh, kafasını salladı ve Emmanın yanından geçip sınıfa girdi. Sınıfa girer girmez ilk baktığı yer Tyler'ın masasıydı ama boştu. Ardından Tyler'ın masasının arkasında duran Jack ile göz göze geldiler. Jack, 'onun neden gelmediğini bilmiyorum' dermişcesine mimik yaptı .Ardından Josh yerine geçti ve oturdu.

...

Okul bitmişti Josh, hızlıca sınıftan çıktı. Tyler'ın yanına gidicekti. Yine kapının önünde Emma vardı Josh'ın kolundan tuttu ve durdurdu.

''Josh neyin var neden benimle konuşmuyorsun''

''Şimdi olmaz emma''

''Şimdi olur josh neyin var neden benimle ilgilenmiyorsun''

''Emma işim var şimdi olmaz''

''Josh söyle bana''

''Lanet olsun emma beni biraz rahat bırak gitmem gerek''

Josh, kolunu hızlıca çekip Emma'nın parmaklarından kurtulmuştu. Ardından koşarak okuldan çıktı. Issız sokaklarda koşarken bir anda durdu. Yorulmuştu ve soluklanması gerekiyordu. Elini kaldırımın hemen yanında duran ağaca koydu ve başını eyip nefes almaya çalıştı. Ardından midesinin bulantısı dahada arttı ve Josh ağacın dibine içindekileri çıkarttı. Bir el sırtına değince korkmuştu ani bir hareketle arkasını döndü.

''Tyler''

Tyler, Josh'a korkmuş gözleriyle bakıyordu.

''İyimisin josh''

Josh, Tyler'ın kolundan tutup onu kendine çekti ve sarıldı. Tyler, ne yapacağını bilemedi bu yüzden oda ona sarıldı. Ayrıldıklarında Josh, Tyler'a gülümseyerek bakıyordu.

''Lanet olsun tyler beni çok korkuttun neden gelmedin okula''

''Sadece kendimi biraz kötü hissettim bende senin yanına geliyordum şemsiyeni ve kıyafetlerini getirmiştim''

UNKNOWN//JOSHLERKde žijí příběhy. Začni objevovat