~ 7. Ένα τρυφερό χάδι ~

7.1K 383 9
                                    

"Άρη θέλω να σου εξηγήσω για ότι έγινε πριν. Εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα πλέον."

"Ηρέμησε πρώτα. Είσαι σε πολύ άσχημη κατάσταση."

"Τον φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο. Είμαι πιο πολύ για σένα σε αυτήν την κατάσταση. Μην με αφήσεις Άρη."

"Δεν θα σε αφήσω Χλόη. Πάμε σπίτι σου να ξεκουραστείς και μετά μιλάμε εμείς." Της είπε και αφού σηκώθηκε την σήκωσε αυτή.

Πήγαν προς το αυτοκίνητό του και της άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα. Στην διαδρομή εκείνη ακουμπούσε το κεφάλι της στο παράθυρο και μόνο μερικά δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

Εκείνος ήταν πολύ σκεπτικός και έκανε διάφορες θεωρίες στο μυαλό του για το ποιος είναι αυτός ο άντρας, γιατί την είπε μωρό του και γιατί την αναστάτωσε τόσο πολύ η παρουσία του. Εκείνος ειδοποίησε την Αλίνα πώς δεν θα επιστρέψουν στην εταιρεία για το υπόλοιπο της μέρας.

Όταν έφτασαν στο σπίτι της εκείνη άνοιξε την πόρτα και άφησε την τσάντα και τα κλειδιά της σε ένα μικρό τραπεζάκι στον διάδρομο.

"Καλύτερα να ξαπλώσεις Χλόη." Την συμβούλεψε αυτός.

"Όχι πρώτα θα μιλήσουμε Άρη." Του είπε και τον κράτησε από το χέρι για να καθίσουν μαζί στον καναπέ.

"Αν δεν ήμουν ερωτευμένος μαζί σου δεν θα ήμουν εδώ. Δεν έχω υποχωρήσει ποτέ. "

"Άρη όπως σου είπα πριν αυτόν τον άνθρωπο τον φοβάμαι. Αν δεν ήταν ο Θωμάς να με σώσει δεν ξέρω τι θα έκανα."

"Τον αδερφό σου εννοείς; Και από τι να σε σώσει;"

"Αυτό δεν μπορώ να στο πω γιατί θα με συχαθείς και δεν θα με θέλεις ποια."

"Δεν θα γίνει τίποτα από όλα αυτά. Απλά μίλησε μου. Σου είπα πως θέλω να είμαστε μαζί, θέλω να σε κάνω να νιώθεις ασφαλεία δίπλα μου. Το ξέρω πως έφυγα από δίπλα σου εκείνη την στιγμή επειδή ζήλεψα. Και τολμώ να το παρεδεχτώ. Ζηλεύω ότι κινήται γύρω σου."

"Με αυτόν τον άντρα δεν έχω καμία σχέση εγώ. Ούτε πρώην μου είναι ούτε κάποιος έρωτας. Απολύτως τίποτα. Έτρεξα να κρυφτώ από αυτόν. Έχω πονέσει πολύ από αυτόν τον άνθρωπο. Νόμιζα πως είχα γλυτώσει από αυτόν αυτά τα δύο χρόνια που ήρθα στην εταιρεία."

"Χλόη τι σου έχει κάνει αυτός ο άντρας;" την ρώτησε και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και μόνο στην θύμηση τον όσων έγιναν στο παρελθόν."

"Καλά μην κλαις Χλόη. Συγνώμη αν σε πίεσα για κάτι. Αν δεν μπορείς να μου μιλήσεις τώρα, πάρε όσο χρόνο θες για να μπορέσεις να το κάνεις. "

"Άρη σίγουρα δεν πρέπει να γυρίσεις στην εταιρεία ;"

"Είμαι το αφεντικό. Δεν χρειάζεται να πάρω άδεια για να λείψω από την εταιρεία. Άσε που θέλω να μείνω μαζί σου." Της είπε και αυτή πήγε πολύ κοντά και τον φίλησε.

"Φιλάς πολύ ωραία. Στο έχω πει;"Της είπε εκείνος καθώς ανταποκρινόταν στο φιλί της.

"Όχι δεν μου το έχεις ξαναπεί." Του είπε καθώς την ανέβαζε πάνω του

"Αλήθεια; τι κακός που είμαι." Της είπε και την έριξε πίσω στον κάναπε. "Χλόη δεν πρόκειται να σου κάνω κακό. Σου είπα ότι δεν πρόκειται να σου κάνω κάτι με το ζόρι. Μπορείς να μου πεις γιατί με φοβάσαι; Δεν με αφήνεις να σε αγγίξω."

"Χίλια συγγνώμη για αυτό Άρη. Είμαι λίγο επιρρεασμένη από το γεγονός αυτό και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Του είπε μια δικαιολογία κρύβοντας για άλλη μια φορά την αλήθεια.

"Εγώ λέω να επιστρέψω τελικά στην εταιρεία. Θα σου τηλεφωνήσω αργότερα να δω αν είσαι καλά." Της είπε και πήρε το σακάκι του.

"Δεν θέλω να μου θυμώσεις."

"Φυσικά και δεν σου έχω θυμώσει. Ξεκουράσου εσύ τώρα και θα τα πούμε μετά." Της είπε και της έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο.

Εκείνος μόλις έφυγε με το αυτοκίνητο τηλεφώνησε στην Αλίνα να την επισκεφθεί και να μην την αφήσει μόνη της. Η Χλόη όμως κλείδωσε δύο φορές την πόρτα και ασφάλισε όλα τα παράθυρα. Αφού ήξερε τώρα που εργάζεται θα ήξερε και το που μένει.

Η Αλίνα της χτύπησε το θυροτηλεφωνο για να ανέβει και εκείνη της άνοιξε πολύ προσεχτικά.

"Μου τηλεφώνησε ο Άρης να μείνω μαζί σου. Μου είπε πως τον φοβάσαι. Τι σου συμβαίνει Χλόη μου;"

" Δεν φοβάμαι πως θα μου κάνει κάτι ο Άρης γιατί ξέρω πολύ καλά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το παρελθόν μου έρχεται στο μυαλό μου κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι με κάποιον. Δεν θέλω να χάσω τον Άρη τώρα που ήρθαμε πιο κοντά."

"Είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Όμως Άρης δεν το ξέρει και αφού δεν θες να τον χάσεις μήπως να του μίλαγες;"

"Πως να του πω κάτι τέτοιο; Και να του το πω τι θα αλλάξει;"

"Εγώ σου λέω πως θα σε βοηθήσει εκείνος. Αν είναι όντως ερωτευμένος μαζί σου , οπως λέει, τότε θα σε βοηθήσει. " Της είπε η φίλη της και εκείνη άρχισε να σκέφτεται το ενδοχόμενο να του μιλήσει και να του πει όλη την αλήθεια.

Μεθυστική νύχτα!Where stories live. Discover now